GÜNDEM

Okullar açıldı: Acil çocukları ihtiyacı için nakit isteyenlere 6000 TL ödeme verilecek

Annelere, Babalara 6000 TL Ödeme, Okula ve Kreşlere Giden Çocuklara Anında Ödeme

Okullar açıldı: Acil çocukları ihtiyacı için nakit isteyenlere 6000 TL ödeme verilecek

Son dakika Yeni bir ödeme Haberi geldi. 6.000 TL'ye kadar çocuğu okula giden veya kreşe giden anne ve babalara ödeme yapılacak. Bankalar tarafından yapılacak olan bu ödemelerde 6.000 TL'ye kadar artı para alabilecek ve bu parayı istediğiniz zaman kullanabilir 12 ay vadeye kadar bölebileceksiniz. Anneleri ve babaları ödenecek olan bu paralar banka hesabı olan anne ve babalara hemen sonuç verilerek kendi hesaplarına yatırılacaktır.

Başvuru yapacak olan kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden yapabilecekleri bu sorgulama sonrasında onay almaları ile beraber hemen hesaplara para yatacaktır. Anne ve babalara yapılacak olan 6000 TL ödeme sonrasında düzenli ödeme yapan kişilere ayrıca okul ihtiyaçları için de ihtiyaç kredisi kullandırılacaktır.

Akbank 6000 TL Nakit Avans Başvuru

Akbank üzerinden nakit avans başvurusu yapmak isteyen kişiler Akbank direkt uygulamasına girerek buradan hızlı bir şekilde başvuru gerçekleştirebilir. 6.000 TL'ye kadar artı para almak istiyorsanız Akbank direkt uygulamasını kullanmanız ve kullanmış olduğunuz bu uygulamada hesabınıza para aktarmanız gerekmektedir. Akbank'a 6.000 TL'ye kadar vermiş olduğu bu ödemelerde 36 ay vade ve ilk taksit ödemelerinde de 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanları sunmaktadır.

Akbank 6.000 TL'ye kadar yapmış olduğu kredi kampanyası ile birlikte nakit avans kampanyasına katılacak olan kişilerde 1200 ve üzerinde kredi notu olması durumunda onay vereceğini duyurdu.

Kamu bankalarından 6000 TL ödeme

Kamu bankaları üzerinden de 6 bin TL'ye kadar ödeme alabiliyorsunuz. Banka hesabına eğer Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinde ise 6 bin TL artı para başvurusunda bulunabiliyorsunuz.

6.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ile birlikte nakit avans başvurusu yapmak isteyen kişiler anında kredi sonucunu öğreneceklerdir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden 6.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler ayrıca artı para başvurusu yapmak isteyen kişiler kredi notu uygun olması durumunda bu üç banka üzerinden mobil uygulama üzerinden onay alacaklardır.

Anne ve babaların okul ihtiyaçları için kullanabileceği bu 6000 TL ödemelerde en fazla 12 ay vade yapabilirsiniz. Hesabınıza ya tam parayı istediğiniz zaman kullanabilir ve kullanım sonrasında ödeme yapabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar