GÜNDEM

Okan Geçgel: Bayramların en fedakar çalışanları gazetecilerdir

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Okan Geçgel: Bayramların en fedakar çalışanları gazetecilerdir

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda Kurban Bayramı'na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Bu yıl pandeminin etkisiyle risk altında olan ve her türlü zorlu koşulları aşan basın çalışanları için anlamlı bir bayram olacak." şeklinde konuştu.

Geçgel, “Basın mensubu arkadaşlarımızın sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak daha güzel bayramlara, sağlık içinde nice güzel haberlere koşmasını da temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Bayram günlerinde vatandaşı habersiz bırakmayan fedakar basın mensuplarının, bayramı en çok hak eden meslek gruplarından olduğunun altını çizen Geçgel, sözlerini şu şekilde sonlandırdı "Haber üreten ve topluma ulaştıran arkadaşlarımız başta olmak üzere, ülkemizin, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.” 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar