TV HABER

Okan Bayülgen'in yeni kanalı belli oldu! Kanal D'den kovulmuştu

Altın Kelebek Ödülleri'nde, Diriliş Ertuğrul dizis hakkında söyledikleri yüzünden, Kanal D'de başlayacak programı başlamadan biten Okan Bayülgen kendine yeni bir platform buldu.

Okan Bayülgen'in yeni kanalı belli oldu! Kanal D'den kovulmuştu

Geride bıraktığımız günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödül töreninde sunuculuk yapan Okan Bayülgen’in ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi hakkında yaptığı konuşma sonrası magazin dünyası karışmıştı.

Altın Kelebek Ödülleri sonrası tamamlanmış dekorundan bile vazgeçilerek programı askıya alınan Okan'ın ekibiyle kanalın yolları da ayrılmıştı...

Okan Bayülgen yeniden yine işbaşı yapacak. İddialara göre Okan Bayülgen 'Zaga' formatı için Blu TV ile anlaşmış. Blu TV abone sayısını her geçen gün arttıran bir dijital izleme platformu.

okan bayülgen

Çoktandır ana akım kanallardan sıkıldığını dile getiren Okan Bayülgen'in yeni adresinde neler yapacağı merak konusu.

OKAN BAYÜLGEN TEPKİ ÇEKEN KONUŞMASINDA ŞÖYLE KONUŞMUŞTU

okan bayülgen

“Bazı hatalar yapmıyor değiliz. Diriliş Ertuğrul dizisi ödül aldı, ancak konuşma yapma fırsatı bulamadılar ve bir hostesimiz tarafından sahneden çekilip götürüldüler. Bense Diriliş Ertuğrul’u hiç seyretmediğim için kendilerine söz vermek istiyorum. Diriliş Ertuğrul’u bundan sonra her gün seyredeceğim, yayınlanmasa bile ben onu izlemek için bekleyeceğim. Diriliş Ertuğrul’un yapımcı ve senaristi Sayın Mehmet Bozdağ’dan Diriliş Ertuğrul’u seyretmediğim için özür diliyorum. Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularını programım başlar başlamaz konuk alacağım.

Okan Bayülgen'in sözlerine başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ,birçok tepki geldi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar