RÖPORTAJ

Okan Bayülgen'den televizyon itirafı: Kızıma televizyon izletmiyorum

Hürriyet magazin yazarı Ömür Gedik'e konuşan Okan Bayülgen ilginç açıklamalarda bulundu.

Okan Bayülgen'den televizyon itirafı: Kızıma televizyon izletmiyorum
Televizyonların haşarı çocuğu olarak tanınan Okan Bayülgen, kızı İstanbul'a televizyon seyrettirmediğini söyledi.

En çok zamanı kızına ayırdığını belirten Okan Bayülgen, "Türkiye televizyonlar aracılığı ile ahlaken korkunç bir çöküntüye doğru sürükleniyor" dedi.

KIZIMA TELEVİZYON İZLETMİYORUM

* Sekse, çıplaklığa tavırlıyız da, aşka da mı tavırlı bu ülke insanı?

- Dizilere bak, aşk yanlış anlaşılmasaydı insanlar bu kadar kavga ettirilir miydi... Herkes birbirini yiyor dizilerde. Temiz bir aşk hikayesi yok ekranda. Daha yeni gencecik bir kadını kaybettik. Türkiye'de kadına, çocuğa şiddet diye bir şey var. Ama televizyonlar hâlâ şiddet dolu. Türkiye televizyonlar aracılığı ile ahlaken korkunç bir çöküntüye doğru sürükleniyor. Bu işten kim para kazanıyorsa çocuğunu okula koruma ile göndermek zorunda kalacak. Çünkü o okullarda şiddet olacak.

* Kızına televizyon izletiyor musun?

- Tabii ki izletmiyorum. Kızımın birden çok evi var ama hiçbirinde televizyon izlenmiyor.

Okan Bayülgen, herhangi bir efektle desteklenmeyen saf çıplaklığın ayıp olmadığını söyledi. Bayülgen'e göre, çıplak geldik çıplak gideceğiz. Görüntüden tahrik olmak sapıklık..

"GÖRÜNTÜDEN TAHRİK OLMAK SAPIKLIK"

"Görüntüden tahrik olmak sapıklıktır. Allah'ın yarattığı bir bedenden kadın ya da erkek, tahrik olmak nasıl bir kafadır? Çıplak geldik, çıplak gideceğiz, bu kadar."

BİZDE ÇIPLAKLIK AYIP

"İsimsiz insanların televizyon kahramanına dönüştüğü işler tüm dünyada aşkla, seksle, romantizmle satıyor. Türkiye'de bunlar olmayacağı için daha ilk günden milletikavga ettiriyorlar. Bizde çıplaklık ayıp."

 

ÇOK OKUNANLAR