GÜNDEM

Oğuzhan Uğur Babala'ya Hakan Şükür'ü davet edince olanlar oldu

Türkiye'de izlenme rakorları kıran Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü programına sosyal medya hesabı üzerinden davet edince olan oldu. Oğuzhan Uğur aldığı tepkiler üzerine twitini silmek zorunda kaldı.

Oğuzhan Uğur Babala'ya Hakan Şükür'ü davet edince olanlar oldu

Oğuzhan Uğur... Türkiye'nin yükselen yıldızı. Sahibi olduğu Babala TV adeta izlenme rekorları kırıyor. HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Ahmet Davutoğlu, Muharrem İnce, Cem Uzan gibi isimleri yayına çıkarıp soru sorduran Uğur'un her bir programı Youtube'da milyonlar tarafından izleniyor. 

Oğuzhan Uğur, twitter'da da çok etkili bir isim. Konuklarını sosyal medya hesabı üzerinden davet ediyor. 

Oğuzhan Uğur'un davet ettiği son isim ise FETÖ firarisi Hakan Şükür oldu:

İşte bu twit sonrası Oğuzhan Uğur'a tepkiler çığ gibi yükseldi. Oğuzhan Uğur aslında ne yapmak istediğini mesajında net olarak belirtmişti. "Milli formada yazan adını öptüğüm beyefendi... " diye hitap etmişti Hakan Şükür'e... Hakan Şükür'ü izleyenleriyle karşı karşıya getirmek istemişti. Ama tepki alınca, hem twitini sildi hem de Hakan Şükür'ü programa almaktan vazgeçti. 

Peki Hakan Şükür Babala TV'ye katılsaydı... O programda hangi sorularla karşılaşacaktı? Programda soru soranlar FETÖ'yü sormayacak mıydı? Neden firarda olduğunu sorgulamayacak mıydı? 15 Temmuz hain darbe girişiyle ilgili sorularla karşı karşıya kalmayacak mıydı?

Keşke o program gerçekleşseydi. 
Bu tepkiler olmasa...
Hakan Şükür programa alınsa...
Hem FETÖ'nün gerçek yüzünü, hem de ona biat eden, onun kölesi haline gelen Hakan Şükür'ün ne mal olduğu anlaşılacaktı. 

Zaten Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından ne yapmak istediğini açıkça yazıyor. "Onlar bize hiç konuşma hakkı tanımadı, ben de onlara aynısını yapmak istemiyorum" diyerek Hakan Şükür'ü soru soran gençlerle karşı karşıya getirmek istediğini ifade ediyor. 

Oğuzhan Uğur yazdığı twiti neden sildiğini de şu sözlerle açıklıyor:

"M.A.M. memleket insanı oy verdiği insanları tanısın diye var. Fikir edinsinler, susmasınlar, sorsunlar diye var. Tivit siliyorum, hep yaparım. Çünkü cehalet artık o tivitlere yorum da yazabiliyor. Memlekete dair bir umudum olduğu için M.A.M. var. Umudum tükenmesin diye siliyorum."

Özeti, genç yetenek Oğuzhan Uğur'un yazdıkları ortada. Sorgulamak, soru sordurmak istiyor. Ne Hakan Şükür'ü ne de bir başkasını Babala'da baş tacı etmek için davet etmiyor. Ve fakat ya derdini anlatamıyor, ya da onu ısrarla anlamak istemeyen bir guruh var. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar