GÜNDEM

Öğrencilerin KYK Burs Ödemeleri Hesaplara Yatmaya Başladı! Şubat 2023 Kredi Burs Ödeme Tarihleri

Öğrencilerin bir süredir beklediği KYK burs ve kredi ödemelerinde güncel detaylar paylaşıldı. Öğrenciler ne zaman ödemesini alacak? TC kimlik numaranızın son hanesine dikkat etmeniz gerekiyor. Detaylarıyla birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu Şubat 2023 ödeme tarihleri...

Öğrencilerin KYK Burs Ödemeleri Hesaplara Yatmaya Başladı! Şubat 2023 Kredi Burs Ödeme Tarihleri

Öğrencilere Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun vermiş olduğu düzenli olarak vermiş olduğu ödemeye dair çeşitli detaylar aktarıldı. Her ay yapılan ödemelerde hangi tarihlerde para hesaba geçiyor? TC kimlik numaranızın sonuna göre yapılacak ödemelerde güncel tarihler belli oldu. KYK Şubat ayı burs ve kredi ödemeleri için detaylar paylaşıldı.

KYK Burs Kredi Ödeme Tarihleri Şubat 2023

TC'nizin son hanesi 0 ile bitiyor ise 6 Şubat
TC'nizin son hanesi 0 ile bitiyor ise 7 Şubat
TC'nizin son hanesi 0 ile bitiyor ise 8 Şubat
TC'nizin son hanesi 0 ile bitiyor ise 9 Şubat
TC'nizin son hanesi 0 ile bitiyor ise 10 Şubat

KYK Kredisi Nasıl Alınır?

KYK üzerinden burs veya kredi almak istiyorsanız, her yıl belirli dönemlerde açılan başvuruları yakından takip etmelisiniz. Yapacağınız başvurularla birlikte sizler de üniversite, yükseklisans ve doktorada iseniz ödeme alıyorsunuz. Aylık olarak yapılan ödemeler, aldığınız eğitim seviyesine göre değişkenlik gösterecektir. e-Devlet üzerinden KYK burs ve kredi ödemeleri sağlanacak.
Üniversite Öğrencileri Ne Kadar Alıyor?
Lisans ve önlisans öğrencileri, aylık 1250 TL ödeme almaktadır. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun güncel verileri doğrultusunda, 2023 yılında zamlı olarak bu miktar ödenecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar