GÜNDEM

Ödemeler Sonunda Hesaba Yattı! 19.404 TL'lik Ödemeyi Kimler Alacak?

Emeklilerden sonra bu sefer işçilere de ödeme müjdesi geldi. 19.404 TL'lik ödemeyi hangi çalışanların alacağı soruluyordu. İşte ödemeye dair detaylar haberimizde yerini aldı. Para geri ödemesiz bir şekilde veriliyor.

Ödemeler Sonunda Hesaba Yattı! 19.404 TL'lik Ödemeyi Kimler Alacak?

Rekor oranda verilen işçi promosyonlarına bir yenisi daha eklendi. Eğer bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız detayları sizler ile paylaşıyoruz. Son zamanlara damgasını vuran emekli promosyonuyla birlikte maaş hesabını ilgili bankaya taşıyan işçiler de maaş promosyonu almaktadır. Çeşitli kurum ve kuruluşlara bağlı olarak çalışmak yeterli olacak.

Kim Ne Kadar Ödeme Alıyor?

Erciyes Anadolu Holding'den gelen açıklamada ”10 Şubat maaşlarınızı anlaşmalı eski bankadan aldınız. 1 Mart itibarı ile yeni anlaştığımız bankamızda hesaplarımızı açtık. 10 Martta yeni bankamızdan ilk maaşlarınızı aldık. Bugün önceden söylediğim gibi 15 Mart’ta da 01.03.2023-28.02.2026 dönemine ait olan 19.404 lira promosyonlarımız hesaplarımıza yattı. İyi günlerde kullanın.” ifadesine yer verildi. Şirket CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, ifadesinde önemli detaylara yer verdi.

Hesaplarınızı Kontrol Edin!

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı olarak çalışan kişiler, hesaplarınız kontrol ederek ödemenin yatıp yatmadığını öğrenebilir. Öte yandan alınan yüksek promosyonla birlikte bankadan çalışanlara başka bir avantaj sunulup sunulmadığı da merak edildi. Bankaya müracaat ederek danışmanız daha doğru olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar