GÜNDEM

O skandal açıklamalar unutulmadı! Sabah yazarı yılın antipatiklerini seçti

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da yılın en'lerini sıraladı. Aytuğ'a göre yılın antipatikleri Mehmet Akif Alakurt ve Can Yaman... İki ismin de skandal açıklamalarını hatırlatan yazar "2019, yakışıklıların yakışıksız halleriyle çenemizin yorulduğu bir yıl oldu." diye yazdı.

O skandal açıklamalar unutulmadı! Sabah yazarı yılın antipatiklerini seçti

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'a göre yılın antipatik iki ismi var onlar da Mehmet Akif Alakurt ve Can Yaman... Bu iki isim skandal açıklamaları ile çok konuşuldu, çok tartışıldı. Aytuğ, Yaman ve Alakurt'un söylemleri ile kendilerinden nefret ettirdiğini belirtti.

YILIN ANTİPATİKLERİ
Bu başlığın altına iki isim yakışıyor: Mehmet Akif Alakurt ve Can Yaman... Söylemleri ve icraatlarıyla neredeyse kendilerinden nefret ettirdiler. Mehmet Ali Alakurt, önce Türk bayrağından "Rıfkı Cumhuriyeti'nin bayrağı" diye söz etme densizliğinde bulundu. Ardından, Adanalı dizisinin izleyicilerini aşağıladı. Son olarak "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen, zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir" diyerek tepki topladı. Kendini savunmak isterken söyledikleri ise olayın üzerine adeta tüy dikti: "Benim annem de Türk kadını. Hem de arabadan inip kurşun sıkacak kadar..."
Can Yaman'ın ise yıl boyunca ağzından çıkanı kulağı duymuyor gibiydi. Son olarak bir İspanyol kanalındaki canlı yayında onu takdir etmek için "Bana uzaylı olmadığını kanıtlayabilir misin?" diyen hayranına "Arka odaya gel göstereyim" gibi son derece kaba ve cinsiyetçi bir yanıt vererek 'Yaman çelişkilerine' bir yenisini kattı.
Velhasıl 2019, yakışıklıların yakışıksız halleriyle çenemizin yorulduğu bir yıl oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar