GÜNDEM

Nusret'e kadın çalışanından büyük şok! Amerika'da davalık oldu

Kariyerine kasap çırağı olarak başlayıp ününü tüm dünyaya duyuran Nusret Gökçe, Amerika’da bir kadın çalışanı tarafından davalık oldu.

Nusret'e kadın çalışanından büyük şok! Amerika'da davalık oldu

Saltbae hareketiyle bir anda dünyanın en popüler isimlerinden biri haline gelen Nusret Gökçe, geçtiğimiz yıl Amerika’da açtığı restoranındaki kadın çalışanı tarafından şok bir suçlamayla karşılaştı. Amerikan basınında yer alan ve Beyaz Tv’de yayınlanan 2. Sayfa programında masaya yatırılan bu olay, Türkiye’nin gündemine oturdu.

Söylemezsem Olmaz’ın bugün yayınlanan bölümüne konuk olan Arto, dün Amerika’dan döndüğünü söyleyerek yerel gazetelerde yer alan bir haberi canlı yayında anlattı. Nusret’in cinsel ayrımcılıkla suçlandığını ifade eden Arto, açıklamalarıyla şok etkisi yarattı.

KADINLARI GÖRMEK İSTEMİYOR

Amerika’daki Nusret şubesinde çalışan Melisa ismindeki bir kadının, Nusret’i mahkemeye ve yüksek kurula şikayet ettiğini belirten Arto, Nusret’in kadın çalışanlarını servis alanında görmek istemediğini söyledi.

Programın sunucularından olan Bircan Bali, Melisa ismindeki çalışanın ifadesini canlı yayında okudu. İşte Nusret’i mahkemeye veren kadın çalışanın ifadesi:

ÜCRETLERİNİ ÖDEMİYOR

"Düzenli olarak düşük ücretli işler yapmam ve cinsiyetimden dolayı kaymam gerekiyordu. Restoran, adil işçi standartları yasasını ihlal ediyor. İşçilere yasal ücretlerini ödemiyor.”

Arto, Nusret’in Venezuela başkanı Maduro ile olan videosundan dolayı da başının dertte olabileceğini söyledi.

ETKİLENECEK

Konuşmasına Nusret’in Miami’deki işlerinin zor gittiğini söyleyerek devam eden Arto, bu olayın Nusret’i maddi ve manevi açıdan büyük etkileyeceğini dile getirdi.

CEZA ALABİLİR

Arto, son olarak bu olayın doğruluğunun ispat edilmesi halinde Nusret’in cebinden büyük para çıkacağını ve mahkeme tarafından ceza alabileceğini söyledi.

Bu olayın Türkiye'de yeni yayılmasının ardından Nusret'in takipçileri bir açıklama bekliyor.

Haber:İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar