GÜNDEM

Nusret Günlerce Sessiz Kaldı ve Şimdi Çektiği Videoyla Konuşuluyor! Depremzedeler İçin Kaç TL Bağışladı?

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremlerden sonra kamera karşısına geçip konuşmayan Nusret, sonunda ortaya çıktı. Yaptığı açıklamada takipçilerine seslendi ve bağış çağrısında bulundu. Peki ya Nusret'in kendisi kaç TL bağış yaptı? İşte ünlü ismin çektiği videoya dair detaylar...

Nusret Günlerce Sessiz Kaldı ve Şimdi Çektiği Videoyla Konuşuluyor! Depremzedeler İçin Kaç TL Bağışladı?

Dünyaca ünlü fenomenlerden haline gelen ünlü restoran markası sahibi Nusret, yapmış olduğu açıklama ile gündeme geldi. Çektiği videoda bağış için çağrıda bulunan ünlü isim, kendisi de bağış yaptığı miktarı açıkladı. Detaylar ise haberimizde yerini aldı.

Nusret 25 Milyon TL Bağışladı!

Nusret, yapmış olduğu açıklamada 25 milyon TL'lik bağış yaptığını açıkladı. Bu gelişme neticesinde milyonlarca takipçisine seslenerek hem Türkçe hem de İngilizce yazıp onlardan bağış için yardım istedi. Nusret'in bu çağrısı ile birlikte pek çok kişinn bağış yapmak için işlemde bulunduğu belirtiliyor.

Konuşmadığı İçin Eleştiriliyordu

Bir süredir ortalıkta gözükmeyen Nusret, sessiz kaldığı için eleştirilmekteydi. Ancak sosyal medya hesabından yaptığı "Evet. Buradan bütün Dünya'ya sesleniyorum. O gün bugün. Acımız büyük. Birlik ve beraberlik zamanı. Türkiye'miz için. Nusret markası olarak AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Haydi Türkiye'm. El ele, gönül gönüle. Biz beraberiz. Biz Türkiye'yiz" açıklaması ile bir anda gündem haline geldi.

Kısa Sürede Milyonlar İzledi!

Nusret'in videosunu kısa süre içerisinde milyonlarca takipçisinin izlediği öğrenildi. Aynı zamanda kendisini takip etmeyenlerin de videoyu gördüğü ortaya çıktı. Ünlü isimle ilgili pek çok detay paylaşıldı. Nusret'in çağrısından sonra takipçilerinmin de bağış yapması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar