GÜNDEM

Nuran Yıldız'dan Gupse Özay'a çirkin diyenlere bomba cevap

Gupse Özay ile Barış Arduç'un, geçtiğimiz günlerde altı yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşımalarının ardından Arduç'un yakışıklı, Özay'ın çirkin olduğuna yönelik hadsiz paylaşım yapanlar olmuştu. SuperHaber yazarı Nuran Yıldız da bugün kaleme aldığı aldığı yazısında Özay'a 'sen ona layık değilsin' diyenlere cevaben "Peki sen bu kararı vermeye layık mısın?" şeklinde konuştu.

Nuran Yıldız'dan Gupse Özay'a çirkin diyenlere bomba cevap

Gupse Özay ve Barış Arduç geçtiğimiz günlerde 6 yıllık birlikteliklerini nikah masasında taçlandırmışlardı. Nikahın ardından Özay'a yönelik kabul edilemez, çirkin ifade içerikli paylaşım yapanlar olmuştu. 

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız da bugün kaleme aldığı yazısında Özay'ın, Arduç ile evlenmesinin ardından 'yakışıklı ile evlenen çirkin kız' muamelesi gördüğünü hatırlatıp "'Sen ona layık değilsin' diyenlere, Kimse 'peki sen bu kararı vermeye layık mısın?' diye sormadı." şeklinde konuştu.

Özay'a yönelik tepkileri veren kişileri maddeler halinde tanımlayan Yıldız, sözlerine şu satırları ekledi "Bunlar; Bir, 'Kadın, kadının kurdudur.' sözündeki kurtlardır. İki, güzel kadınlar çirkin adamlarla evlenince ses etmeyen iki yüzlü tiplerdir. Üç Kanuni'nin büyük aşkı Hürrem'in, gerçekten Meryem Uzerli olduğunu sananlardır."

Yazının tamamı için tıklayınız 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar