MEDYA KÖŞESİ

Nuran Yıldız, yeni okurlarına yayın ilkelerini anlattı!

SüperHaber Tv yazarı Nuran Yıldız, yeni yıl yazısı ile pek çok okur kazandığını ifade ederek bugün sosyal medya hesabından 'Yeni okurlarıma not' başlığıyla bir yazı paylaştı.

Nuran Yıldız, yeni okurlarına yayın ilkelerini anlattı!

SüperHaber Tv yazarı Nuran Yıldız, yeni yıl yazısının kendisine pek çok kazandırğını yazarak yeni okurları için sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı ve yeni okurlarına 'hoşgeldiniz' dedi.

İşte Nuran Yıldız'ın 'Yeni okurlarına not'u

Yeni yıl yazım pek çok yeni okur da kazandırdı. Köşe yazarlarının lime lime döküldüğü bir dönemde, kitap yazarlarının satış odaklı yazdıkları günlerde benim için bu büyük bir onur. Ve fakat durumun bir tehlikesi var, yeni okurlarımın bir kısmı beni bir yazı, birkaç paylaşımla tanıdılar. Onlara kısaca kendimi anlatayım, eski, devamlı ve kadim okurlarım da eksik, fazla yazdıysam tamamlasınlar. Yazarken kendimi hiç bir mahalleye ait hissetmiyorum. Mustafa Kemal dışında ardından gideceğim kimse yok. Hayata "iletişim" odaklı, yani uzmanlık alanımdan bakıyorum. İyiye iyi, kötüye kötü demekten asla taviz vermiyorum. Siyaset de yazıyorum, futbol da. Aşk da yazıyorum, magazin de. Ama her şekilde kafama, bilgime göre yazıyorum. Dengeleri gözetmiyorum, çıkarlarla ilgilenmiyorum. Hayata beni sevsinler diye bakmıyorum. Söz söyleme özgürlüğümden kimse için ve hiç bir nedenle vazgeçmiyorum. Bugün sizin sevdiğiniz ve sevdiğiniz için de tarafsız olamadığınız konuda eleştiri yazabilirim, yarın başkasının. Eleştiri kötü değildir, doğru yerden bakarsanız eleştiri insanı güçlendirir. Yazılarımı eleştirebilirsiniz ancak hakareti kendim için de kimse için de kabul etmem. Yorumlara açığım ancak hakaret içeren yorumları silerim, zira kötülük, burada ya da başka yerde görüldüğü yerde silinmelidir. Kompleksim yoktur (yaşım hariç), kompleksi olanlara tahammülüm de yoktur. Okur kazanmak için yazmam ama kazandığım okurlarımdan da vazgeçmem. Benimle varsanız hoşgeldiniz...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar