GÜNCEL

Nuran Yıldız yazdı: Yok böyle bir dizi

Superhaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız'ın bugünkü köşesinde, Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker'in videolarını kaleme aldı. Yıldız, 'adamın biri çıkmış, bir tripod, bir kamera, üzerinde iki kitapla bir masa, üç bölüm çekmiş, reytingleri silmiş süpürmüş.Herkes herkese “Son bölümü izledin mi” diye soruyor' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Nuran Yıldız yazdı: Yok böyle bir dizi

Superhaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız'ın bugünkü köşesinde, Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker'in videolarını kaleme aldı.

Söz konusu konuşma, Sedat Peker'in sosyal medya hesaplarından paylaşılan "Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz" başlıklı video ile yayınlanmıştı. Yıldız, 'adamın biri çıkmış, bir tripod, bir kamera, üzerinde iki kitapla bir masa, üç bölüm çekmiş, reytingleri silmiş süpürmüş.Herkes herkese “Son bölümü izledin mi.“Yeni bölüm yayınlandı mı” telaşına düşüyor.Sedat Peker videolarından söz ediyorum.Hayat tuhaf' diyerek şaşkınlığını dile getirdi. 

İşte o yazı.... 

Sen ortaya milyonlarca lira dökmüşsün.

En pahalı, en başarılı senaristlerle anlaşmışsın.

En gösterişli oyunculara para yağdırmışsın.

Televizyon yöneticilerini pohpohlamaktan kendini terk etmişsin.

Dizin yayınlanınca da her sabah reyting sıralamasına bakmaktan hayatını zehir etmişsin.

Sonra da adamın biri çıkmış, bir tripod, bir kamera, üzerinde iki kitapla bir masa, üç bölüm çekmiş, reytingleri silmiş süpürmüş.

Herkes herkese “Son bölümü izledin mi” diye soruyor.

“Parmak kesme sahnesine ne diyorsun” diyor.

“Yeni bölüm yayınlandı mı” telaşına düşüyor.

Sedat Peker videolarından söz ediyorum.

Hayat tuhaf.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum