GÜNDEM

Nur Yerlitaş'tan üzücü haber var

Ünlü modacı ve yarışma programlarının sivri dilli jüri üyesi Nur Yerlitaş kansere yakalandı. Hastalığını tesadüfen öğrenen ünlü ünlü modacı, bugün ameliyat oluyor.

Nur Yerlitaş'tan üzücü haber var

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, dün akşam sosyal medya hesabından, gözleri yaş dolu bir kadın fotoğrafı paylaşarak; “bazen hayat bize süprizler yapar” notunu düştü.

Kafa karıştıran bu paylaşımın ardından Demet Akalın’ın da ‘bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam’ yazarak, Yerlitaş için ‘dua’ istedi.

Nur Yerlitaş'ın yaptığı bu paylaşım bir anda sosyal medyada gündem oldu.

DEMET AKALIN DUA İSTEDİ

Demet Akalın da Nur Yerlitaş için hazırlanmış bir köşenin fotoğrafını paylaşarak; “bugün Muharrem ayının 10.günü yani ayın en kıymetli günü kabul edilen ve dua kapılarının sonuna kadar açıldığı gece… Bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam, güzel kalplim… Tüm sevenleri sadece dua edebilir mi” notunu düştü.

“CİDDİ RAHATSIZLIĞI VAR!”

Takipçilerinin yoğun soruları üzerine ‘sağlık sorunu’ olduğunu açıklayan Akalın, gelen acımasız eleştirilere de daha fazla dayanamayıp, ‘zatürre olmuştur’ yazan takipçisine sert bir yanıt verdi:

“zatürre ne ya! Ne kötü, aptal mesajlar, yorumlar… Kadının ciddi, epey ciddi rahatsızlığı var. Dua istedik mübarek günde, dua sadece! Kalbinden geçiyorsa et! Biz de önemli bir şey sandık deme! Öğrenince utancından kapatırsın hesabını! Bıktım sizin gibilere ders vermekten ya yeter! Nerelerde yaşıyorsunuz, ne içip, ne yiyorsunuz? Bu kötü kalpleri nereden buldunuz? Yazık be size! Yazık!”

MEME KANSERİNE YAKALANDI, BUGÜN AMELİYAT OLACAK

Nur Yerlitaş'ın meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Ünlü modacı, hastalığını meme küçülme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan muayene ile tesadüfen öğrendi.

Memesinde kitle tespit edilen Nur Yerlitaş'a yapılan detaylı kontrollerin ardından 'meme kanseri' teşhisi kondu. Hastalığın ilk evresinde olan Yerlitaş, bugün ameliyat olacak.

ÇOK OKUNANLAR