MEDYA KÖŞESİ

Nuh Albayrak, Rahmi Turan'a ve Sözcü'ye saydırdı: Erdoğan düşmanlığınız bu pisliği örtmez, temizleyeceksiniz!

Star yazarı Nuh Albayrak bugünkü yazısında Sözcü başyazarı Rahmi Turan'ı ve Sözcü'yü hedef alarak zehir zemberek sözler söyledi. Nuh Albayrak, Turan'a "sermayesi birkaç valiz dolusu çıplak kadın arşivinden ibaret bir gazeteci (!) idi." ifadelerini kullanırken Sözcü'ye de "Yıllardır “sorumsuz” yayıncılığı “bağımsız” yayıncılık diye yutturmaya çalıştınız. Başkasına iftira atmaya ne yazarın hakkı vardır ne de yönetimin... " dedi.

Star yazarı Nuh Albayrak, "Erdoğan düşmanlığınız bu pisliği örtmeye yetmez, temizleyeceksiniz..." başlıklı yazısında Rahmi Turan'a ve Sözcü gazetesine saydırdı.

Rahmi Turan'ın daha önce yaptığı gazeteciliği sert bir dille eleştiren Nuh Albayrak, "Rahmi Turan, sermayesi birkaç valiz dolusu çıplak kadın arşivinden ibaret bir gazeteci (!) idi... Sen zaten fotoğraflara göre yazılmış senaryolarla gazete yapardın. Sen kadınlarla ilgili haberleri; albümlerinden aşırttığın fotoğrafın “cazibesi”ne göre değerlendiren bir istismarcısın." ifadelerine yer verdi. 

Rahmi Turan'ın bir tetikçi olduğunu iddia eden Nuh Albayrak Sözcü'yü şu sözlerle eleştirdi:"Manşet belirleme kriteri Erdoğan düşmanlığı olan bu gazete yönetimi, acaba Rahmi Turan’ın yazısındaki bu “büyük balığı”(!) fark etmedikleri için mi manşete taşımadı, yoksa kokusunu aldıkları için mi “pisliği” o köşe dışına taşırmadı?"

Nuh Albayrak "Yıllardır “sorumsuz” yayıncılığı “bağımsız” yayıncılık diye yutturmaya çalıştınız. Yazar, doğru bilgi üzerine istediği yorumu yapabilir. Ama başkasına iftira atmaya ne yazarın hakkı vardır ne de yönetimin." dedi ve Rahmi Turan'ın başyazar olduğunu vurgulayarak yazdıklarının direk gazete yönetimini bağladığını belirtti.

Nuh Albayrak tüm olanları infaz olarak niteledi ve bu infazdan Sözcü yönetiminin  sorumlu olduğunu ifade ederek, Sözcü'nün Rahmi Turan’ı kurban vermekle kurtulamayacağını yazdı.

Nuh Albayrak'ın tüm yazıları

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar