RATİNG

Nisan ayının ilk yarısında en çok izlenen kanal ve program hangisi?

Nisan ayının ilk yarısında en çok izlenen kanal ve programlar belli oldu.

Nisan ayının ilk yarısında en çok izlenen kanal ve program hangisi?

Nisan ayının ilk yarısında en çok izlenen kanal ve programlar belli oldu. sitesinde yer alan rakamlara göre, 1-15 nisan aralığında Tüm Gün en çok izlenen kanal Tüm Kişiler'de FOX TV, AB grubunda ise TV8 oldu. Aynı tarihlerde Prime Time kuşağında Tüm kişiler ve AB grubunda en çok izlenen kanal ise TV8 oldu.

En çok izlenen programlar için de kanallarda çok büyük bir değişiklik görülmedi. Tüm kişlerde en çok izlenen program Fox TV'nin Karagül dizisi olurken, AB Grubunda Survivor All Star birinciliği kaptırmadı. 20 yaş üstü kadınlar Fox TV'nin Karagül dizisini tercih ederken, 20 yaş üstü erkeklerde en çok izlenen program ise Kurtlar Vadisi Pusu oldu.

İşte nin yayımladığı rakamlarla Nisan ayının ilk yarısında kanalların ve programların izlenme oranları:

KANALLARIN İZLENME PAYLARI

1-15 Nisan tarihleri arası TNS tarafından dakika bazında raporlanan TV kanallarının prime-time ve tüm gün bazında ve farklı hedef kitlelerdeki (tüm kişiler, AB SES grubu, 20 yaş üstü kadınlar ve 20 yaş üstü erkekler) izlenme paylarına (share%) aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Deneme

EN ÇOK İZLENEN PROGRAMLAR

1-15 Nisan tarihleri arası TNS tarafından dakika bazında raporlanan TV kanallarında yayınlanan ve farklı hedef kitlelerde (tüm kişiler, AB SES grubu, 20 yaş üstü kadınlar ve 20 yaş üstü erkekler) ortalama en yüksek performansa (rating% ve share%) sahip 10 programa aşağıdaki tablolardan ulaşabilirsiniz.

Deneme

ÇOK OKUNANLAR