MEDYA KÖŞESİ

Nihat Hoca'dan Hz. Ayşe'ye iftira çıkışı

Nihat Hatipoğlu ile sahur programına bağlanan bayan izleyici ismini vermediği televizyon kanal ve hocaları şikayet etti.

Nihat Hoca'dan Hz. Ayşe'ye iftira çıkışı

Nihat Hatipoğlu ile sahur programına bağlanan bayan izleyici ismini vermediği televizyon kanallarında bazı hocaların Hz. Muhammed’in eşi Hz. Ayşe’ye sürekli iftira attığını ve sürekli bu konuyu gündeme taşıdığını söyledi.

AĞLAYARAK SORDU: DERTLERİ NEDİR HOCAM?

Günlerdir Hatipoğlu’na ulaşmak istediğini ağlayarak söyleyen söyleyen bayan izleyici bu konu sürekli gündeme getirilip insanlarımız kötü yönde etkileniyor, dertlerleri nedir sizin tepkinizi anlamak istiyorum hocam’ diyerek sözlerini tamamladı.

Nihat Hatipoğlu’nun bu soru karşısında cevabı şöyle oldu, ’Mutlaka Ramazan aylarında böyle gereksiz polemikler çıkıyor, bir taraftan teravih namazı yoktur gibi şeyler çıkıyor, diğer taraftan bazı programlarda Hz. Ayşe ile ilgili bir ifk hadisesi var onu gündeme getirip konuşmuşlar. Yani tabi şunu sormak lazım bu kadar konu varken konuşulacak Hz. Ayşe ile ilgili olayı konuşmanın ne anlamı var ne faydası var?

ALLAH BUNUN HESABINI SORAR

Yapılan yorumlara hayli sinirlenen Hatipoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"Resullahın mübarek, şerefli asil benim anamdan daha temiz olan benim teyzemden halamdan daha izzetli daha şerefli olan Hz. Peygamber’in eşi hakkında bir olayı gündeme getirip konuşmanın faydası ne? Eğer laf olsun diye yapılıyorsa Allah’a havale etmek lazım kötü niyetle yapılıyorsa bunu adı ihanet olur. Kuran’da yer alması sünnette yer alması bu olayın kapanmış bitmiş bir olay Allah nezih etmiş beraatini ilan etmiş niye konuşursun, konuşulacak binlerce hadise var ekran başında bilen var, bilmeyen var cahili var, uzak olanı var ki bu konuları konuşmak ümmete, müslümanlara, insanlara fayda sağlamaz şer getirir, Allah bunun hesabını sorar"

Hatipoğlu konuşmasının sonunda ’Bir taraftan böyle şeyler öteki taraftan da teravih yoktur yok Resulullah kılmamış yok şu yok bu, Allah bizim dilimizi Allah bizim kalbimizi bu tür nifaklardan muhafaza eylesin, tabi kızımızın hassasiyetini ben anlıyorum İnşallah akıllanırlar da böyle absele iştikal etmezler’ dedi.

ÇOK OKUNANLAR