GÜNDEM

Nihat Doğan'dan iddialara sert tepki!

Ünlü türkücü Nihat Doğan, ''Bir daha İstanbul ve Ankara'da konser vermeyecek'' şeklinde hakkında çıkan iddialara Twitter hesabı üzerinden sert tepkiler gösterdi.

Nihat Doğan'dan iddialara sert tepki!

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Mansur Yavaş, Ankara'nın Ekrem İmamoğlu ise İstanbul'un resmi olmayan Belediye başkanları oldu.

Seçim sonuçları üzerine, DOKTOR JİVAGO isimli kullanıcının ''Nihat Doğan, İstanbul ve Ankara'da bi daha konser vermem demiş..!'' şeklinde attığı tweet sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Nihat Doğan ise bunun üzerine "Yalancının anasını sevsinler mi?" şeklinde bit tweet atarak iddialara teki göstermişti.

"ZAMANINDA BUNLARIN ANASINI NASIL SEVMİŞSEM..."

Ancak hakkındaki iddiaların yayılmasının ardından Nihat Doğan, "Zamanında bunların anasını nasıl sevmişsem ne yapsalar etseler acısını çıkaramıyorlar. Giren şemsiye açılmaz... Oysa küskünlüğümden dolayı oy dahi kullanmadığım bi seçim de dahi şahsıma saldırmaktan geri durmuyorlar. Belki seçime ben girmedim ama birilerine nasıl girmişsem hala çıkaramıyorlar... Kudurun!" diyerek hakkında çıkan iddalara sert bir dille yanıt verdi.

İŞTE O MESAJLAR

nihat doğan

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar