GÜNDEM

Nihal Bengisu Karaca'dan doğa felaketlerini tatil fırsatına dönüştüren İmamoğlu'na uyarı!

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, sel,deprem gibi pek çok durumun İmamoğlu ailesi için tatil fırsatına dönüştüğünü söyledi. Diğer birçok yazar gibi eleştirilerini sıralayan Karaca bir de uyarıda bulundu.

Nihal Bengisu Karaca'dan doğa felaketlerini tatil fırsatına dönüştüren İmamoğlu'na uyarı!

Sel, deprem gibi pek çok durumun İmamoğlu ailesi için 'tatil fırsatı'na dönüştüğünü söyleyen Nihal Bengisu Karaca uyardı.

"Ekrem İmamoğlu sadece bir kentin değil Türkiye’nin başkanı olmak istiyorsa, böyle bir iddiası varsa ‘tatil’ ile arasına mesafe koymalı." diyen Karaca, bu tatillerin önemli bir ‘beka’ ve ‘güvenlik’ tehditi olarak kendisine geri döneceğini belirtti.

İmamoğlu 'tatil' ile arasına mesafe koymalı

Tamam demiyoruz ki, ‘tatil’ bir felakettir, ‘tatil’ ülke birliği ve bütünlüğü için bir tehdittir. Hayır hayır, kimse İmamoğlu’nun tatil ile arasında ‘organik bir bağ’ olduğunu iddia edemez.

Elbette çalışıyor İmamoğlu. Ama tatil ile arasındaki ilişki de ‘fırsat buldukça tatile çıkmak’tan biraz fazlası. Gerekirse fırsatı kendisi oluşturuyor. Misal bazı doğa felaketlerinin tatil için bir fırsat olduğu gibi bir vehme kapılmış gidiyor.

Sel olur, deprem olur, insanlar ölür ama olsun, pek çok durum İmamoğlu ve ailesi için çok hızlı biçimde bir ‘tatil fırsatı’na dönüşüveriyor.

En son Elazığ depreminde, kentin durumu için olay yerine gitti ve ‘Gelmişken’, Erzurum’da bir kar tatili de yapıverdi.

Elazığ’daki depremin üzerinden sadece birkaç gün geçmişti.  Empati yapalım, kucaklaşalım ve sevgi… temalı sözcüklerini kendi elleriyle buharlaştırıyor Ekrem Bey.

Biz uyarımızı başlıktan yaptık. Ekrem İmamoğlu sadece bir kentin değil Türkiye’nin başkanı olmak istiyorsa, böyle bir iddiası varsa ‘tatil’ ile arasına mesafe koymalı.

Aksi takdirde rakibinin oldukça güçlü olduğu ve devletin neredeyse tamamını kapladığı bir sistemde bu tatiller önemli bir ‘beka’ ve ‘güvenlik’ tehditi olarak kendisine geri döner. Memleketin bekasından ve güvenliğinden bahsetmiyoruz elbette. Kendi siyasi kariyerinin geleceğinden söz ediyoruz. Yok eğer, başka bir formül söz konusuysa ve İmamoğlu tatile çıka çıka profili düşürmeyi planlıyorsa o zaman başka tabii.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum