REKLAM

New York’tan mobilike’a ödül yağmuru

30 Eylül’de New York’ta gerçekleşen IAB Mixx Awards’da mobilike biri Gümüş diğeri Bronz olmak üzere Türkye ve aynı zamanda Avrupa’yı da temsil ederek iki ödül aldı.

New York’tan mobilike’a ödül yağmuru
GAZETECİLER.COM -

30 Eylül’de New York’ta gerçekleşen IAB Mixx Awards’da mobilike biri Gümüş diğeri Bronz olmak üzere Türkye ve aynı zamanda Avrupa’yı da temsil ederek iki ödül aldı.

Mobilike, gyro teknolojisi kullanılarak geliştirilen Ford Focus Timeline kampanyası ile IAB Rising Stars Mobile Rich Media  Display kategorisinde Gümüş, seamless platformununu Target Sense teknolojisi sayesinde geliştirdiği Acuvue Contact Lenses kampanyası ile Custom Mobile Rich Media Display kategorisinde Bronz Mixx kazandı.

Mobil kategoride verilen toplam 6 ödülden 2’sini Türkiye’ye getiren mobilike, Avrupa’dan ödül alan tek şirket oldu.

Deneme

SEAMLESS

Akıllı telefonların gerçek zekasını ortaya çıkaran yetenekli bir mobil reklam platformu SEAMLESS.

Denememobilike grubunun yeni şirketi seamless, premium yayıncıların mobil reklam becerilerini geliştirmeyi amaçlayan teknoloji platformunu hizmete sundu. seamless, yayıncılara kullanıcı deneyimini rahatsız etmeden mobil uygulamalarından gelir elde etme fırsatı sunarken, sensör tabanlı hedefleme  teknolojisi ile reklamverenlere en doğru hedef kitleye en doğru şekilde ulaşma  imkanını sağlıyor. Platform, native reklam özellikleri ile mecralara yeni gelir kanalları ve sektördeki en yüksek doluluk oranlarını taahhüt ediyor.

mobilike grup şirketlerinin Effie, IAB Mixx, MMA Smarties gibi sektörün en  prestijli yerel ve global yarışmalarından birçok ödülle dönmesini sağlayan seamless, TargetSenseTM adındaki hedefleme teknolojisi ile akıllı telefonların tüm sensörlerini kullanarak batarya ve hafıza durumu, uygulama kullanım alışkanlıkları, konum geçmişi gibi gelişmiş hedefleme opsiyonlarını reklamverenin kullanımına açıyor ve en doğru hedef kitleye ulaşmayı sağlıyor.

Henüz beta aşamasındayken Ford, Turkcell ve Duracell gibi büyük markaların, ödüllü reklam kampanyalarında kullanılan seamless platformu, 2014 Eylül ayında tüm yayıncıların ve reklamverenlerin kullanımına açılıyor.

seamless platformundan faydalanmak isteyen yayıncıların, goseamless.com adresinden Android ve iOS SDK’sını indirmeleri ve uygulamalarına kolayca  entegre etmeleri yeterli.
ÇOK OKUNANLAR