TV HABER

Nevşin Mengü'den canlı yayında olay soru...

CNN Türk Ana Haber'i sunan Nevşin Mengü, AK Parti'li Öznur Çalık'a küçük çocukların evlendirilmesiyle ilgili şok bir soru sordu...

CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ı programına partisinin Meclis’e getirdiği cinsel istismar düzenlemesine ilişkin olarak davet etti.

ÖZNUR ÇALIK KJ'YE MÜDAHALE ETTİ

Programa telefonla bağlanan Öznur Çalık, canlı yayında KJ'ye (altyazı) müdahale ederek, "Arkadaşlarımız uyardılar. 'Cinsel istismar düzenlemesi' yazıyormuş KJ'de. Bu cinsel istismar düzenlemesi değil. Bu, erken yaştaki evliliklerin, ceza yasasını bilmeyen vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi..." dedi.

Bu uyarı sonrası CNN Türk KJ'yi değiştirerek "Erken yaş evlilik önergesi" diye yazdı. Kısa bir süre sonra aynı KJ tekrar geri geldi ve altına da Çalık'ın "Bu bir erken yaş evlilik önergesi" sözleri tırnak içinde yazıldı.

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN...

Programın ilerleyen dakikalarında Nevşin Mengü de Öznur Çalık'a olay bir soru yöneltti. Mengü, Çalık’a “Küçük çocuklardan bahsediyorum, elinizi vicdanınıza koyun, 13 yaşında bir kız çocuğun birisinin koynuna sokulması normal mi?” diye sordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar