DİZİ DÜNYASI

Netflix'in ikinci yerli dizisi Atiye'ye izleyiciden tam not

Netflix'in ikinci "yerlisi" Atiye, izleyiciyle buluştu. Sekiz bölümlük diziye yönelik ilk yorumlar olumlu...

Netflix'in ikinci yerli dizisi Atiye'ye izleyiciden tam not

Başrollerini Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün paylaştığı Netflix'in Hakan: Muhafız'dan sonraki ikinci Türk orijinal dizisi Atiye, izleyici karşısındaydı.  Sekiz bölümlük dramaya ilişkin ilk yorumlar olumlu. 

Sosyal medyada özellikle Beren Saat, Mehmet Günsür ve Melisa Şenolsun'un oyunculukları övgü alırken karakterlerin ve senaryonun işleniş biçimi ve derinliği başarılı bulundu. 

KONUSU NE?

Ozan Açıktan ile Gönenç Uyanık'ın yönettiği Atiye'nin genel konusu şöyle: Atiye, İstanbul'da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel ressamdır. Sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi vardır ve ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Ancak kusursuz hayatı, dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşif sonrasında değişir. Erhan adında bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbeklitepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir. Bunun üzerine Atiye, hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşer...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar