DİZİ DÜNYASI

Netflix profil şifre koyma dönemini başlattı

Netflix profil şifre koyma özelliği uzun zamandır bekleniyordu. Popüler dizi ve film platformu Netflix, bu isteklere daha fazla duyarsız kalamadı ve Profil Kilidi isimli özelliğini resmen kullanıma sundu.

Netflix profil şifre koyma dönemini başlattı

Profilinizi anlatacağımız yöntem ile kilitlediğinizde; web tarayıcı, mobil ve TV uygulamalarından profilinize giriş yapmak istediğiniz şifre girmeniz gerekecek.

Profil Kilidi özelliği özellikle tek hesapta birden fazla kişinin profili olduğunda büyük kolaylık sağlayacak. CNN Türk'te yer alan habere göre örneğin, arkadaşınız ile ortak kullandığınız hesabınızda, arkadaşınız hangi diziyi ve filmi izlediğinizi bu özellik sayesinde göremeyecek. Ayrıca yanlışlık profile girip dizi ve film geçmişini alt üst etme sorunsalı da bu özellik ile ortan kalkıyor. Peki, Netflix profiline nasıl şifre koyacaksınız?


Netflix profil kilidi özelliği nasıl kullanılır?

1. Adım: Buradan Netflix hesap ekranını açın ve hesabınız ile giriş yapın.

2. Adım: Şifre koymak istediğiniz profile tıklayın.

3. Adım: Şifre koymak istediğiniz profilde Profil Kilidi bölümüne tıklayın.

4. Adım: Karşınıza açılacak ekrandan önce Netflix şifrenizi girin.

5. Adım: Netflix şifrenizi girdikten sonra profilinize Profil Kilidi belirleyebilirsiniz.

Bu işlemleri kolayca gerçekleştirdikten sonra her Netflix izlemek istediğinizde ve profilinize girdiğinizde size şifreniz sorulacak. Bu şifreyi girdikten sonra profilinizden dilediğiniz dizi ve filmi izleyebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar