TELEVİZYON

Neler oluyor? Fatih Altaylı, Buket Aydın tweetini neden sildi?

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan ve Demirören Medya Grubu’ndan istifa ettiğini açıklayan Buket Aydın’ın Habertürk ile anlaştığı iddia edildi. Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddialara cevap verirken Fatih Altaylı da Aydın ile ilgili tweetini sildi.

Neler oluyor? Fatih Altaylı, Buket Aydın tweetini neden sildi?

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden ve ekranlara ne zaman döneceği merak edilen Buket Aydın, dün sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Aydın, paylaşımında “Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

HABERTÜRK İDDİASI
Bazı internet siteleri, Buket Aydın’ın yeni yayın döneminden itibaren Habertürk TV ekranlarında olacağını öne sürdü. Aydın ile Habertürk yönetimi arasında ön görüşmelerin yapıldığını iddia eden site Buket Aydın’ın CNN Türk ekranlarındaki gibi ’40’ benzeri bir programı yapması konusunda mutabakata varıldığını açıkladı.

FATİH ALTAYLI TWEETİ SİLDİ

Habertürk yazarı ve programcısı Fatih Altaylı, söz konusu iddiayı yalanlarken, “Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın’ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başka bir kanal olmayacağını söyleyebilirim. Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş” dedi. Altaylı daha sonra ise bu mesajı sildi.

BUKET AYDIN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Buket Aydın ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

Rica ediyorum ağzımdan kurum ismi çıkmadan bir yerle anlaşmışım gibi haberler yapmayın. Çünkü ne yazık ki siz böyle yapınca o kurumlarda sadece yazan çizen ve “her hangi bir yönetim görevi olmayan” şahıslar gündeme gelmeyi özledikleri için benimle alakalı paylaşımlar yapıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum