GÜNCEL

Nedim Şener'in Şehit Ömer Halisdemir için yazdığı mektup duygulandırdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, 15 Temmuz Derneği'nin yapmış olduğu kitap çalışmasında Ömer Halis Demir'e mektup yazdı. Şener, şehit olan Halisdemir'e Ne ''hakkını helal et'' diyebiliyorum, ne de ''affet bizi'' diyebiliyorum! sözleriyle yürek burktu.

Nedim Şener'in Şehit Ömer Halisdemir için yazdığı mektup duygulandırdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü yazısında 15 Temmmuz Derneği'nin yapmış olduğu kitap çalışmasında Ömer Halis Demir'e mektup yazdığını belirtti. Mektubu yazarken çok zorlandığını ifade eden Şener, bu çalışmada en zor görevin kendisine düştüğünü söylerken: “Sen 15 Temmuz gecesi hayatın pahasına Semih Terzi isimli FETÖ’cü darbeci tuğgenerali vurup ülkenin kaderini değiştirdin ama 4 yıl sonra yine bir başka FETÖ’cü Servet Atasoy tuğgeneralliğe terfi ettirildi” diye mi yazacağım dedi.

Nedim Şener yazısının devamında: ''Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın FETÖ iltisakı ve ilişkisi nedeniyle “emekliye ayrılacaklar” listesine koymasına, Genelkurmay’ın da aynı yöndeki görüşüne rağmen, Milli Savunma Bakanlığı’nda birilerinin bu FETÖ’cüyü terfi ettirip, böylesine önemli bir göreve getirdiğini nasıl anlatayım'' diyerek Ömer Halis Demir'e seslenirken çektiği vicdan azabını dile getirdi. 

İşte o yazı... 

15 Temmuz Derneği bir kitap çalışması yapıyor; 251 kişi 251 şehide mektup yazacak.
Benden de şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e bir mektup yazmamı istediler.

Galiba bu çalışmada en zor görev bana düştü...

Çünkü 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, canı pahasına Türkiye’nin, hepimizin kaderini değiştiren kurşunu atan Ömer Halisdemir’di.

Attığı kurşun, yalnız bir haini öldürmeyecek, kendisini de şehadete götürecekti.

O gece abdestlerini alıp, aileleriyle helalleşenler dualarla sokakları doldururken, elbette ölüme koştuklarını biliyorlardı.

Kimi evine dönecek, kimi şehit olacaktı. Şehit olan 251 kahraman gibi, olmayanlar da ölümü göze alarak sokağa çıkmıştı.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum