GÜNDEM

Nedim Şener'in Ayşenur Arslan'a cevabı olay oldu!

MİT mensubunun cenazesine ilişkin yapılan haberden dolayı başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'a destek vermek için adliyeye giden Ayşenur Arslan, Nedim Şener'i destek için çağırmıştı.

Nedim Şener'in Ayşenur Arslan'a cevabı olay oldu!

Oda TV'nin Libya'da şehit olan MİT mensubu haberini yayınlamasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında haber müdürü Barış Terkoğlu, Genel Yayın Yönetmeni ve muhabiri Hülya Kılınç tutuklanmış ve Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK), Oda TV'ye erişimi engellemişti. Sitenin yayın yönetmeni Barış Pehlivan hakkında da ifadesinin alınmasının ardından tutuklama kararı verilmişti.

Tutuklama kararı öncesi gazeteci Ayşenur Arslan, Pehlivan'a destek olmak için adliyeye gitti ve Nedim Şener'e de sosyal medya üzerinden "Nedim Şener’e açık çağrı: Bir zamanlar FETÖ kumpasıyla birlikte yargılandığı Barış Terkoğlu cezaevinde. Barış Pehlivan da şu anda tutuklama talebiyle mahkeme karşısında. Onu da destek için Çağlayan’a bekliyorum" sözleri  çağrı yaptı. Arslan, Şener adliyeye gelmeyince "Nedim Şener’e çağrıda bulunmuştum. Aranan isme ulaşılamadı!! Onun yerine sevgili Ahmet Şık koşa koşa geldi ve Barış Pehlivan ile duruşma öncesi bir Adliye Hatırası çektik.." sözleri ile ikinci bir paylaşım yaptı. 

Nedim Şener paylaşımın ardından Arslan'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi ve Edirnekapı şehitliğinde işi olduğu için daveti geç gördüğünü ifade etti.  Şener, Ayşenur Arslan'a bir de tavsiyede bulundu.

İşte Şener'in yanıtı:

"Edirne kapı şehitliğinde işim vardı geç gördüm Ayşenur hanım, ama önce siz ülkesi için şehit olan MİT mensubunun ve mağdur olan ailesinin hukukunu hakkını savunun sonra isterseniz bir araya geliriz. Bir de PKK’ya terörist diyemeyenlerle beni yan yana koymayın"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar