GÜNDEM

Nedim Şener'den Zafer Arapkirli'ye bomba yanıt

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Ayasofya'nın tekrardan camii olarak açılmasının ardından yaptığı yayında "Ayasofya ruhuna kavuştu, ruhlar Ayasofya ile kavuştu." sözlerine yer verip ve konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazeteci Zafer Arapkirli ise twitter hesabından Şener'e "Bundan sonra, senin adın da “ABDÜLNEDİM” olsun." dedi. Şener ise Arapkirli'ye cevaben "Yalnız sana da ‘Kirli Zafer’ iyi gider." şeklinde paylaşım yaptı.

Nedim Şener'den Zafer Arapkirli'ye bomba yanıt

Ayasofya'nın, camii olarak ibadete açılmasının ardından kılınan ilk cuma namazı ile tarihi bir an'a şahitlik ettik.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener de günün anlam, önemine ait duygu ve düşüncelerini yaptığı yayın vasıtasıyla izleyicileriyle paylaştı.

Şener,  yaptığı yayında "Ayasofya, ruhuna kavuştu, ruhlar Ayasofya ile kavuştu. Gerçek anlamı ile Ayasofya Camii'nde 86 yıl sonra kılınan namaz ve ilk kez mimberden okunan hutbe; Ayasofya'nın, artık ruhunu bulduğunu, ruhların da Ayasofya'da buluştuğunu ve bunun artık ilelebet süreceğini bize gösteriyor. Namaza katılan, katılamayan milyonlarca insan bunun böyle olacağını gösterdi. Birisi sordu ne hissediyorsun, Ayasofya'da namaz kılarken diye, Fatih Sultan Mehmet'in, sancaklarının asılı olduğu mimberin karşısında namaz kılarken, insan kendini İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet'in, yeniçerilerinden biri olarak hissediyor ve bu hissiyatı yaşadıkça yeni kuşaklar eminim Ayasofya da sonsuza kadar açık kalacak." şeklinde konuştu.

Gazeteci Zafer Arapkirli ise twitter hesabından yaptığı paylaşımda Şener'in,  konuşmasına cevaben şu satırları ekledi "BAK, NEDİM... Bundan sonra, senin adın da 'ABDÜLNEDİM” olsun. O mahallede daha iyi gider."

Şener de twitter hesabından Arapkirli'ye cevaben "BAK ZAFER! Yalnız sana da ‘Kirli Zafer’ iyi gider, ya da ‘Zafer Kirli’ mahallenin tüm kiri ruhunda ve dilinde zira :))" şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Nedim Şener'in o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar