GÜNDEM

Nedim Şener'den yerinde soru: CHP'deki karmaşa AK Parti'ye yarar mı?

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, CHP'de yaşanan karmaşa ve kavgayı "Mahir Kaynak'ın meşhur yöntemi olan kime yaradı?" söylemiyle değerlendirdi. Sürecin AK Parti'ye yarayıp yaramadığını yorumladı.

CHP'de Rahmi Turan'ın iddiaları ile başlayan kavga, "kime yaradı?" sorusuyla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, bu soruyu sorarak sürecin AK Parti'ye yarayıp yaramadığını değerlendirdi.

Şener şunları söyledi:

Ancak komplo ortaya çıktı ve elbette ilk anda hedef alınan kişiye yaradı. Somutlaştıralım; Talat Atilla üzerinden Rahmi Turan’ın yazısının ardındaki skandal ortaya çıkmasaydı Muharrem İnce, “Saray’ın adamı” damgasını yerdi. Ancak skandal ortaya çıktıktan sonra ilk anda hedef alınan Muharrem İnce’ye yaramıştır. Peki, CHP’lilerin iddia ettiği gibi bu tartışma AKP’ye yarar mı?

Bunu şu soruyla cevaplandırayım;

Sizce bir CHP’li, CHP yönetiminden birileri bir başka CHP’liye kumpas kurdu diye kızıp, küsüp AKP’ye oy verir mi? Ancak gelinen nokta şu; bu durum ne Kılıçdaroğlu’na ne baskılar karşısında susmayı tercih eden Muharrem İnce’ye ne de AKP’ye yaradı. Bir tek şeye yaradı; halk, gazetecisinden, siyasetçisine yalanı, yalancıyı ve gerçeği söyleyenleri gördü. Bu artık gerçek ile yalanın savaşı... Hangisinin kazanacağını zaman gösterecek…

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar