GÜNDEM

Nedim Şener'den 'Türkler, Kürtleri katlediyor' yalanına tokat gibi cevap!

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, Barış Pınarı Harekatı başladığından beri yurt dışında ve yurt içinde "Türkiye Kürtlere karşı savaşıyor, onları katlediyor" şeklinde servis edilen yalanlara cevap verdi.

Nedim Şener'den 'Türkler, Kürtleri katlediyor' yalanına tokat gibi cevap!

Nedim Şener, Barış Pınarı Harekatı başladığından bu yana sosyal medyadan Türkiye'ye karşı algı operasyonları yapanlarla mücadelesine devam ediyor. Daha önce HDP'lilere twitterdan saydıran Şener, özellikle dış basında oluşturulan "Türk-Kürt savaşı" algısını da gündemine aldı. 

Nedim Şener, Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte gündeme gelen “Türkiye Kürtlere karşı savaşıyor, onları katlediyor” yalanına karşılık olarak "Kürtlerle değil PKK terörüyle mücadele" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Şener yazısında Türkler ile Kürtler'in tarih boyunca hiçbir zaman savaş halinde olmadığını yazarak Kürtler ile Türkler'in yüzyıllardır aynı coğrafyayı aynı kaderi yaşayan insanlar olduğunu belirtti. 

Şener “Türkiye Kürtlere karşı savaşıyor, onları katlediyor” ifadesine karşılık olarak  "Birincisi yapılan bir savaş değil terörle mücadeledir, ikincisi hedef Kürtler değil, emperyalist güçlerin maşası olmuş terör örgütü PKK’dır." dedi.

Şener, 1984 yılından beri PKK terörünün herkesin ortak sorunu olduğunu belirterek PKK'nın yalnızca Türkleri değil, kadın, çocuk, bebek, çoban, işçi, öğretmen yani her kesimden Kürt kökenli vatandaşlarından canını aldığını, ocaklarını söndürdüğünün altını çizdi.

KÜRTLERİ PKK KATLEDİYOR

PKK'nın Kürtlere de düşman olduğunun unutulduğunu kaydeden Şener PKK'nın kurulduğu ilk günden itibaren Kürtleri katlettiğini yazdı.

Şener yazısında şu ifadelere yer verdi:

PKK’ya karşı verilen mücadele ve onlara sahip çıkan ABD, İsrail ve Avrupa’ya baktığınızda meselenin “Kürt sorunu” değil, emperyalist bir bölüşüm mücadelesi olduğu anlaşılıyor. PKK’nın nasıl bir terör örgütü olduğunu en iyi gösteren örneklerden birisi de harekat başladığında PKK’nın dağ kadrosunda olan Nurettin Demirtaş’ın, yaptığı şu açıklamadır; “Türkiye’nin tüm şehirleri bu ateşten nasibini alacak, Türkiye yangın yerine dönecektir.” Çünkü PKK masum insanların kanı ile beslenen bir terör örgütüdür.

Nedim Şener'in yazısının tamamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar