GÜNDEM

Nedim Şener'den sert tepki: Beni kıyaslamaktan vazgeçmiyor şerefsizler...

Gazeteci Nedim Şener, kendisinin HDP'den istifa eden Ahmet Şık ile kıyaslanmasına sert çıktı. Şener, "Hala şu PKK ‘nın siyasi uzantısından milletvekili olan şahısla beni kıyaslamaktan vazgeçmiyor şu şerefsizler." dedi.

Nedim Şener'den sert tepki: Beni kıyaslamaktan vazgeçmiyor şerefsizler...

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini duyurdu. Şık, “Eş başkanlarımızı tenzih ederek, parti yönetiminde bulunan hakim bir anlayışın HDP’nin gücü, anlamı ve değerleri hilafına demokratik teamüllerden uzak tutumlarında ısrarları nedeniyle HDP’den istifa ettim.” ifadelerini kullandı. Şık, 1 Nisan günü ilgililere ilettiği istifa kararının bugün itibarıyla resmiyet kazandığını belirterek "Kararım bireysel bir politik tutumun yansıması olup herhangi bir komplo teorisine itibar edilmemesi temennimdir. Yolumuz açık, önümüz barış olsun." dedi.

Şık'ın istifa kararını açıklamasının ardından sosyal medyada "Yazıklar olsun sana Nedim Şener'den farklı olduğunu sandık", "Ahmet Şık’ı bu kararından dolayı eleştirebilirsiniz,sebeplerini de araştırabilirsiniz, kendisine sorular da yöneltebilirsiniz.Ama Ahmet Şık’ı korkaklıkla suçlayıp, onu Nedim Şener’e benzetme ahmaklığına düşmeyin lütfen.Belki hepimizden daha cesur bir adam Ahmet Şık." "Nedim Şener'in yanına git" yapılan yorumlara Şener sert çıktı.

"BENİ KIYASLAMAKTAN VAZGEÇMİYOR ŞEREFSİZLER"

Nedim Şener, "Hala şu PKK ‘nın siyasi uzantısından milletvekili olan şahısla beni kıyaslamaktan vazgeçmiyor şu şerefsizler. Ben, HDP’nin başından beri tek teamülünün terörist PKK’nın siyasi ayağı olduğunu bilip numara yapan siyaset madrabazı mıyım.

"BİR PARTİYE GİRMİŞ OLSAM SONUNA KADAR ORADA KALIRIM"

O kıyaslamayı baştan yapmayacaktınız; Ben ‘devlete değil PKK’ya terörist derim. Ben PKK’nın siyasi ayağından mv olmam. Kimseden oy para istemem. Mv maaşıyla meyhane açmam. Bir partiye girmiş olsam sonuna kadar orada kalırım. Partiden istifa etsem mv’liği de bırakırım vesselam" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum