MEDYA KÖŞESİ

Nedim Şener'den Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın tahliye kararına tepki

Nedim Şener, Nazlı ılıcak ve Ahmet Altan'ın tahliye kararına tepki gösterdi ve "FETÖ’cüler tarafından finanse edilen TARAF isimli paçavrayı yönetmiş olmak, kalemini FETÖ’ye satarak bu operasyon medyasında yazmak, insanlık ve gazeteciliğe ihanet suçudur." dedi.

Nedim Şener'den Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın tahliye kararına tepki

Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının savunucuları Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak’ın yargılandığı FETÖ’nün medya yapılanmasına ilişkin görülen davada karar çıktı.

Mehmet Altan hakkında beraat kararı veren mahkeme tutuklu sanıklar Ahmet Altan ve nazlı Ilıcak hakkında da tahliye kararı verdi.

FETÖ’nün medya yapılanması davasında Mehmet Altan’ın beraati, tutuklu sanıklar Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın ise tahliyeleri tepkilere neden oldu.

Nedim Şener de tahliye kararına tepki gösterenler arasında...

Nedim Şener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "FETÖ’cüler tarafından finanse edilen TARAF isimli paçavrayı yönetmiş olmak, kalemini FETÖ’ye satarak bu operasyon medyasında yazmak, insanlık ve gazeteciliğe ihanet suçudur, bu suçu işleyenlerin ve ne derlerse desinler sözünün değeri yoktur." iifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar