GÜNDEM

Nedim Şener'den HDP'ye zor sorular

Hürriyet yazarı Nedim Şener, HDP'ye öyle zor sorular sordu ki... Özellikle sorduğu şu soru bomba: HDP seçmeni, PKK'ye destek vermeniz için mi size oy verdi?

Nedim Şener'den HDP'ye zor sorular

6 milyon seçmeni; HDP yöneticilerine, milletvekillerine, belediye başkanlarına PKK’lı teröristlerin cenazelerine katılsın diye mi oy verdi?


6 milyon seçmeni;

HDP yöneticilerine milletvekillerine ve belediye başkanlarına, araçlarıyla PKK’lı teröristleri taşısın, onlara silah götürsün, para yardımı yapsın diye mi oy verdi?

6 milyon seçmeni;

HDP’li yöneticilere, milletvekilleri ve belediye başkanlarına, belediye araçlarını şehir merkezlerine hendek açan PKK’lı teröristlere vererek yerleşim yerlerini çatışma alanına çevirsin diye mi oy verdi?

6 milyon seçmeni;

HDP’li yöneticilere, milletvekilleri ve belediye başkanlarına, terör örgütü PKK, Türk-Kürt demeden, asker, polis, korucu, öğretmen, hemşire, doktor şehit ederken, ekmek parası için çalışan işçileri vururken, köylü ve çobanları “ajan, işbirlikçi” diye elektrik direklerine asıp infaz ederken, şehir merkezlerinde evine gitmek için durakta bekleyen öğrencileri, işçileri, memurları bombayla havaya uçururken sessiz kalsınlar diye mi oy verdi?

6 milyon seçmeni;

HDP’li yöneticilere, milletvekilleri ve belediye başkanlarına Tunceli Ovacık’ta Kürt kökenli 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda ve asker eşini ziyaretten dönerken el yapımı patlayıcıyla şehit edilen Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa’nın katledilmesini kınamak bir yana, gerekçe üretsinler diye mi oy verdi?

6 milyon seçmeni;

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar