GÜNCEL

Nedim Şener'den FETÖ'cü Serdar Atasoy yorumu: 15 Temmuz'a giden yol böyle döşendi!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Yüksek Askeri Şûra'larda yapılan atamalarda dosya hazırlayanların araştırılması gerektiğini, çünkü 15 Temmuz'a giden yolun taşlarının bu şekilde döşendiği yorumunda bulundu.

Nedim Şener'den FETÖ'cü Serdar Atasoy yorumu: 15 Temmuz'a giden yol böyle döşendi!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, FETÖ ile mücadeleye yönelik Yüksek Askeri Şûra'lara dikkat çekti. Serdar Atasoy isimli FETÖ'cü subayın tuğgeneralliğe sonrasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Daire Başkanlığı'na atanmasında yapılan ölümcül hatanın tartışılması gerektiğini vurgulayan Şener: ''15 Temmuz’a giden sürecin taşları böyle örüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, o şûralarda, 15 Temmuz gecesi kendisini darbe ile devirecek hatta öldürecek FETÖ’cülerin listeleri imzalatıldı.'' dedi.

Nedim Şener, yazısının devamında atama dosyasını hazırlayanların incelenmesi gerektiğini belirterek, FETÖ ile mücadelenin tüm istihbarat yöntemleri ile sürüdürlülmesini açıkladı. Şener, TSK'da rütbesi ne olursa olsun tek bir FETÖ'cü subayın, bir bardak sudaki bir damla siyanür gibi ölürürücü olabileceği benzetmesinde bulundu. 

İşte o yazı...

15 Temmuz darbe girişiminden 4 yıl sonra, 2020 yılı Yüksek Askeri Şûrası’nda, Serdar Atasoy isimli Fetullahçı Terör Örgütü üyesi bir subayın nasıl olup da önce tuğgeneral yapıldığını, ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Dairesi’ne atandığını günlerdir tartışıyoruz. Elbette tartışmalıyız çünkü ortada ölümcül bir hata var.

15 Temmuz’a giden sürecin taşları böyle örüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, o şûralarda, 15 Temmuz gecesi kendisini darbe ile devirecek hatta öldürecek FETÖ’cülerin listeleri imzalatıldı. O yüzden 2020 yılı YAŞ toplantısında tuğgeneralliğe terfi ettirilen ve Kara Kuvvetleri İstihbarat Dairesi Başkanlığı’na atanan FETÖ’cü Serdar Atasoy meselesi en ince ayrıntısına kadar aydınlatılmalı. Yoksa şu iki soru hep akılları kurcalayacak: Atasoy’u kim korudu ve onun gibi başka FETÖ’cüler de var mı?

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar