GÜNDEM

Nedim Şener'den Erol Mütercimler yazısı: Sahtekârlar utanmaz

Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü köşesinde Erol Mütercimler hakkında birçok bilgi paylaştı. Çoğu beyanının yalan olduğunu söyleyen Şener, Mütercimler'in bu yalanlara gösterdiği tanıkların da ölmüş ya da isimleri olmayan kişiler olduğunu kaydetti. "Peki bu yalanlarından utanır mı?" diyen Şener, "Sahtekârlar utanmaz" ifadesini kullandı.

Nedim Şener'den Erol Mütercimler yazısı: Sahtekârlar utanmaz

15 Temmuz sonrasında CNN Türk kanalında yaşanan bir tartışma sırasında “İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın o gece uçakla Gürcistan’a kaçmaya çalıştığı" iddialarının dillendirildiğini söyleyen Nedim Şener, "Ben de bunun yalan olduğunu, Efkan Ala’nın o gece THY’nin tarifeli Anadolu Jet uçağı ile Erzurum’dan Ankara’ya geldiğini, uçuş rotası ve bilet koçanının da bunu gösterdiğini ve bunun Erol Mütercimler’in ortaya attığı bir yalan olduğunu söyledim" dedi.

"EROL MÜTERCİMLER BENİ ARADI, TEHDİT ETTİ"

Şener, bunun ardından Mütercimler'in kendisini aradığını ve "Sen beni nasıl düzeltirsin, sana mı kaldı? Bundan sonra seni mahvedeceğim, bak görürsün seni insan içine çıkamaz hale getireceğim, seninle uğraşacağım" dediğini söyledi.

Şener, "Tarih 5 Ocak 1997: Devreye bir anda, 1995 yılında emekli olan, ardından Avustralya’ya gidip dönüşte FETÖ’nün STV kanalında bir programda çalışmaya başlayan emekli Binbaşı Erol Mütercimler girdi" diyerek, Ergenekon davasını, Mütercimler'in bu konudaki açıklamalarını kaydetti:

- "STV programcısı, komplo teorisi uzmanı Mütercimler, ustalıkla dikkatleri dağıtıp “Ergenekon” diye bir yapı uydurdu. Böylece MİT’in raporunda da adı geçen FETÖ’nün de içinde olduğu NATO’cu Gladyo yapılanmasının temizlenmesi engellenmiş oldu...

- "Perinçek, 8 Aralık 2014’te Perinçek, Habertürk kanalında 'Latif Erdoğan ve arkadaşları ziyaret ettiler. Gülen ile aynı fotoğraf karesine girmem istendi. Kabul etmedim. Ertesi gün Samanyolu TV’den emekli bir subay aradı. ‘5 milyon liradan başlar görüşmeniz, kahve içmeniz’ dedi.' Bir gün sonra da o subayın adını Ulusal Kanal’da açıkladı: Erol Mütercimler..."

- "Aynı Mütercimler, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminden sonra, “Gürcistan’a kaçıyordu” dediği eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan özür dilerken, bu iddiasını kime dayandırmıştı? Adını vermediği iki AKP’li milletvekiline... Yani yalanlarının tanıkları ya ölmüş ya da adı olmayan kişiler. Peki bu yalanlarından utanır mı? Sahtekârlar utanmaz."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum