POLEMİK

Nedim Şener'den Demirtaş'ın kız kardeşine tokat gibi cevap

Nedim Şener, Selahattin Demirtaş'ın kitaplarının İstanbul Kitapçısı'nda satılmasına tepki göstermiş ve Şener' e cevap Demirtaş'ın kız kardeşinden gelmişti. Başlayan 'kitap' polemiği sürüyor. Şener de Aygül Demirtaş'ın cevabına sessiz kalmadı.

Nedim Şener'den Demirtaş'ın kız kardeşine tokat gibi cevap

Dün Selahattin Demirtaş'ın kitaplarının İstanbul Kitapçısı'nda satılmasına tepki gösteren Nedim Şener'e, Demirtaş'ın kız kardeşi Aygül Demirtaş "Sayın Demirtaş, o gün de her zaman olduğu gibi haksızlıkların karşısında, haklının ve hukukun yanındaydı. Nedim Şener'e bugün de haksızlık edilse aynı davranışı sergiler. Çünkü o kendine değil, herkese demokrat. " sözleri ile yanıt vermişti.

Nedim Şener de bugün sosyal medya hesabından Aygül Demirtaş'ın cevabını alıntıladı ve şunları ifadeleri kullandı:

Aygül hanım, hukukun yanında olan kişi, PKK elebaşı teröristin heykelini dikmez.Türk Kürt demeden masum insanları katleden PKK’ya ‘terörist’ diyebilir.Twit ise benimle değil daha sonra HDP milletvekili olanla ilgilidir. PKK’ya ‘terörist’ diyebildiğinde demokratlığa adım atabilir.

NEDİM ŞENER NE DEMİŞTİ?

Nedim Şener, İBB'ye ait İstanbul Kitapçısı'nda HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitaplarının satılmasına isyan etmiş ve "İBB Demirtaş’ın kitaplarını da satmaya başlamış!! Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, tiyatro ile kitap ile şiir ile türkü ile yavaş yavaş alışacaksınız. Bir gün şehitleri hatırlayıp, “ben neyi alkışlıyorum’ dediğinizde kızarmış avuçlarınızla yüzünüzü kapatacaksınız ama geç olacak" demişti

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar