GÜNDEM

Nedim Şener'den CHP ve İyi Parti eleştirisi ne ilke kaldı ne politika!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, CHP ve İyi Parti'nin oy almak uğruna kiminle olursa olsun işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirterek çok sert açıklamalarda bulundu.

Nedim Şener'den CHP ve İyi Parti eleştirisi ne ilke kaldı ne politika!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında CHP ve İyi Parti'nin oy almak uğruna kiminle olursa olsun işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirterek çok sert açıklamalarda bulundu. Şener, ''CHP ve İP’nin tüm derdi, ne olursa olsun, kiminle olursa olsun, yüzde 50 artı 1’i sağlamak. O yüzden kurucu üyelerini, parti politikasına gönül vermiş üyelerini gözden çıkarıyorlar ama PKK’nın siyasi ayağı HDP’den vazgeçmiyorlar'' diyerek iki partiyi yerden yere vurdu. 

İşte o yazı... 

İster “milliyetçi” deyin, ister “ulusalcı”, millet ittifakı üyesi partilerde, terörist PKK’nın siyasi kolu HDP ve FETÖ uzantılı şahıslarla işbirliğine itiraz eden milletvekilleri ya ihraç ediliyor ya da eleştirileri yok sayılıp istifaya giden yol açılıyor. Uyarıları dikkate alınmadığı gibi istifa ederken de “dur” diyen olmuyor. Eleştiriler için “parti içi demokrasi” diyorlar ama dikkate alan yok. Kim neye itiraz ederse etsin, hep genel başkan ve çevresindeki oligarşik yapının dediği oluyor.

PARTİ FARKLI, UYARI AYNI

İP’den İsmail Ok, Ümit Özdağ, İsmail Koncuk gibi isimlerin kendi partilerine itirazları ne ise CHP’den Muharrem İnce, Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel’in itirazları aşağı yukarı aynı.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar