POLEMİK

Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na sert tepki

Canan Kaftancıoğlu'nun, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın skandal hareketini savunan açıklamaları gazeteci Nedim Şener'i de çok kızdırdı.

Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na sert tepki

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflarken yakalanmıştı. Yaşananların ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, tepki çeken bir açıklama yaparak "Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında.. CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" yorumuda bulundu.

Gazeteci Nedim Şener de Kaftancıoğlu'na tepki gösteren isimlerden oldu. Fatmanur Altun'un açıklamalarını da hatırlatan Şener, "Bir kadına bu duyguları hissettiren bir erkeği böylesine ucuz savunan bir başka kadın olunca, kişi empati yoksunu bir müptezele dönüşüveriyor" dedi.

Şener paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bir usulsüzlük varsa onu kontrol edecek makamlar bellidir. (İBB gibi) Ama bir kadına bu duyguları hissettiren bir erkeği böylesine ucuz savunan bir başka kadın olunca, kişi empati yoksunu bir müptezele dönüşüveriyor

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar