POLEMİK

Nedim Şener'den Bülent Şık'a gönderme: Yazım hataları düzelir ama ihanet...

Gazeteci Nedim Şener, sosyal medyadan kendisini hedef alan Ahmet Şık'ın akademisyen kardeşi Bülent Şık'a, PKK lehine imzaladığı bildiriyi hatırlattı ve ''Yazım hataları düzelir ama bebeklerin katili PKK’nın yardakçısı olup önüne konan paçavrayı akademisyenim diye imzalamak karekter bozukluğu ve entellektüel ihanettir, işte o bozukluk ne yapsan düzelmez' dedi.

Nedim Şener'den Bülent Şık'a gönderme: Yazım hataları düzelir ama ihanet...

Oda TV ile ilgili yaşanan gelişmelerin ardından Nedim Şener'i hedef alan Bülent Şık'a Şener'in cevabı gecikmedi.

Nedim Şener, PKK sempatizanı bildiriye imza atan Bülent Şık'a o imzayı hatırlattı ve sert sözlerle yüklendi. 

Şener ile Şık arasında yaşanan polemikte kullanılan ifadeler şu şekilde:

-B.Ş: Güce, iktidara yapışık düşünmek bir gazeteci, akademisyen ya da bir entelektüel için alçaltıcı, onur kırıcı bir durumdur; züldür. #nedimsener sonradan değişmiş değil, hep böyleydi.

-N.Ş: Entellektüel olmak için çukur eylemleri sırasında PKK yardakçılığı yapıp önüne konan bildiriyi imzalamaktan, gazeteci olmaksa yazdığı kitabı istihbaratçılara gönderip düzeltmeler yaptırmaktan geçer değil mi? 

-B.Ş: Türkçeniz ne kadar kötü. Söylediklerime şunu da ekleyeyim o zaman: Bir gazeteci, akademisyen ve entelektüel için dili iyi ve doğru kullanamamak da onur kırıcıdır, züldür. 

-N.Ş: Yazım hataları düzelir ama bebeklerin katili PKK’nın yardakçısı olup önüne konan paçavrayı akademisyenim diye imzalamak karekter bozukluğu ve entellektüel ihanettir, işte o bozukluk ne yapsan düzelmez

-B.Ş: İlkesel olarak sosyal medyada kimseye yanıt vermiyorum; laf, söz yetiştirmiyorum. İlk defa ilkemi bozdum. Uzatmayacağım: Zaman herkesi yerli yerine koyar.

-N.Ş: Zaman, PKK’nın çukur eylemlerinde devleti suçlayan bildiriye imza atan senin gibileri de, istihbaratçılara kitabını gönderip düzeltme yaptıran sözde gazeteci PKK’nın yaltakçılarını da yerine koydu. Bana düşen sadece bu gerçeği göstermek, benim ilkem de bu

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum