GÜNDEM

Nedim Şener'den Bülent Arınç'a cevap: İşiniz üzülmek değil!

Posta yazarı Nedim Şener, Bülent Arınç'ın KHK'lılara ilişkin yaptığı açıklamaya ilişkin olarak "İşiniz üzülmek değil, haksızlık yapılmışsa o kişilerin hakkını aramaktır." dedi

Nedim Şener'den Bülent Arınç'a cevap: İşiniz üzülmek değil!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın KHK'lılara ilişkin yaptığı açıklamaya birçok kişiden tepki geldi.

Posta yazarı Nedim Şener de Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Bülent Arınç'a "İşiniz üzülmek değil, haksızlık yapılmışsa o kişilerin hakkını aramaktır." ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç "Evime temizliğe gelen ihraç edilmiş daire başkanı kadını görünce yerin dibine geçiyorum. Benzinlikte pompa tutan Danıştay üyesini görünce perişan oluyorum. Dün terörist dediğiniz adama bugün şehit oldu diye niye sahip çıkıyorsunuz?" şeklinde açıklama yaptı.

Nedim Şener, Bülen Arınç'a cevap olarak "İşiniz üzülmek değil, haksızlık yapılmışsa o kişilerin hakkını aramaktır. Üzülmekten başka bir şey elinizden gelmiyorsa gazeteci olarak ben talep ediyorum; isimleri bildirin araştıralım, haklarını savunmak herkesin borcudur."dedi.

İşte Nedim Şener'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşım:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar