GÜNDEM

Nedim Şener yazdı! 'Emirhan’ı 6 yaşındaki Suriyeli İbrahim mi öldürdü?'

Nedim Şener, kamuoyuna Suriyelilerle ilgili sağduyu çağrısı yaparken, Altındağ'da olaylarla hiç ilgisi olmalan ve atılan taşlarla yaralanan 6 yaşındaki Suriyeli İbrahim'i ve ailesinin hikayesini köşesine taşıdı.

Nedim Şener yazdı! 'Emirhan’ı 6 yaşındaki Suriyeli İbrahim mi öldürdü?'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Suriye uyruklularla Türkler arasındaki kavga ölümle sonuçlandı. Türk genci Emirhan Yalçın hayatını kaybederken, çıkan olaylarda Suriyeliler hedef oldu. Evleri, arabaları ve dükkanları zarar gördü. Nedim Şener, yaşananları "Emirhan’ı, 6 yaşındaki Suriyeli İbrahim mi öldürdü?" başlıklı yazısında değerlendirdi.

İşte o yazı:

Ankara’nın Altındağ ilçesinde Battalgazi Mahallesi’nde önceki gün parkta oturan Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler ile Suriye uyruklu Yahya Abdo ve Muhammed Abdo arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Yahya Abdo, yanında bulunan bıçakla Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler’i bıçaklayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralı Emirhan Yalçın, hayatını kaybetti.

Hayatının baharında gencecik bir evladımız bir katil tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Elbette kanun bunun hesabını soracaktır.

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar