POLEMİK

Nedim Şener ve Abdurrahman Dilipak arasında FETÖ polemiği

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış'ın katıldığı 15 Temmuz konulu panelde sarf ettiği sözler üzerine sosyal medyada gazeteciler Nedim Şener ve Abdurrahman Dilipak arasında tartışma yaşandı.

Nedim Şener ve Abdurrahman Dilipak arasında FETÖ polemiği

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış, “15 Temmuz'u anlamak" konulu panelde yaptığı konuşmada “Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş nedamet duyan kişilere de sahip çıkmamız onları bu toplumun içine dahil etmemiz, kazanmamız gerekiyor” dedi.

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Twitter hesabında bu konuşmayı alıntılayarak eleştirdi. Metiner, "FETÖ ile bu adamlarla mı mücadele edeceğiz?" dedi.

Gazeteci Nedim Şener de Metiner'in tweetini alıntılayarak, "Darbeye karışmışlarla barışmak mı? 251 şehidin yüzüne nasıl bakarız, hadi ordan" dedi.

Nedim Şener'in bu tweetine Abdurrahan Dilipak'tan yanıt geldi. Dilipak, "Kimse affetmek zorunda değil.Ama Affetmek erdemdir" dedi.

Nedim Şener, Dilipak'ın sözlerine "Vatana ihanet etmiş ve etmeye devam eden, halkı topluca katleden ve zerre pişman olmayan, hala devleti ele geçirmek için emperyalistlerle ile iş tutan FETÖ’cüler için sizden bir af teklifi alayım" diyerek tepki gösterdi.

Dilipak, sözleri üzerine gelen tepkilere yine Twitter hesabından şu şekilde cevap verdi: "Sözlerimde dine, hukuka ve ahlaka aykırı bir taraf varsa söyleyin özür dileyeyim, yoksa çarpıtan ve saldıranlar hadi siz özür dileyin dürüstseniz..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum