GÜNDEM

Nedim Şener: PKK Kürt katili bir terör örgütüdür

Hürriyet yazarı Nedim Şener, PKK'nın ilk kurulduğunda da sonrasında da Kürtleri hedef almayı sürdürdüğünü belirterek "Kürt sorunu değil PKK sorunu vardır" dedi. Şener, "PKK Kürt katili bir terör örgütüdür" ifadesini kullandı.

Nedim Şener: PKK Kürt katili bir terör örgütüdür

Geçtiğimiz gün Habertürk ekranlarında "Türkiye'nin terörle mücadelesi" başlıklı tartışmada konuk isimlerden biri olan Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, o programda yaptığı ve Twitter'da birçok kez paylaşılan konuşmasının ardından bugün "Kürt katili PKK" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Şener, 1973 yılında temelleri atılan PKK'nın ilk kurbanlarının bölgedeki Kürtler olduğunu, yine askerlerin hedef alındığı saldırılarla birlikte sivillerin de katledildiğini hatırlattı. PKK'nın yıllara göre kaç kişiyi öldürdüğüne ilişkin istatistikler paylaşan Şener, "Sivillerin en çok katledildiği yer ise yine Kürt kökenli vatandaşlarımızın olduğu yerleşim yerleri oldu" dedi.

"UNUTULMAMALI Kİ PKK KÜRT KATİLİDİR"

İstatistikleri tablolarla köşesine taşıyan Şener, "Karşı karşıya olduğumuz konunun “Kürt sorunu” değil, terörist PKK sorunu olduğunun anlaşılması için bunları unutmamak ve hafıza tazelemek çok çok önemli... Elbette şehitlerimizi, katliamları, terörist PKK ve onun yardakçılarını unutmayacağız. Ama unutulmaması gereken bir şey var: PKK Kürt katili bir terör örgütüdür, PKK’ya karşı olmak “Kürt düşmanlığı” değil, insan olmanın gereğidir" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar