DİZİ DÜNYASI

Nedim Şener, PKK katliamı sonrası HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yayınladıkları mesajlara ateş püskürdü!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, PKK'nın Gara'da 13 sivilimizi katletmesinin ardından HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yayınladıkları mesajlara ateş püskürdü!

Nedim Şener, PKK katliamı sonrası HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yayınladıkları mesajlara ateş püskürdü!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında PKK'nın Gara'da katlettiği 13 sivilimizin ardından  HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları akıl almaz mesajlara ateş püskürdü. Şener, ''zehirli dilleriyle sosyal medyadan yaydıkları mesajlar unutulacak gibi değil'' dedi. 

Nedim Şener, 'Eğer “esir” görmek istiyorlarsa aynaya baksınlar. Çünkü PKK’nın elinde asıl esir olan HDP’dir, Hüda Kaya’dır, Gergerlioğlu’dur, HDP milletvekilleridir' diyerek ateş püskürdü. 

İşte o yazı... 

Amerika’nın paralı uşağı PKK’ya yönelik Gara operasyonunda üç askerimizden sonra dün de 13 sivilin şehit olduğu haberi geldi.
Şehitlerimizin mekânı cennet olsun, ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Elbette ne onlar, ne alçak terör örgütü PKK’nın yaptıkları unutulmayacak.

İşin acı ve dayanılmaz tarafı, terörist PKK’nın siyasi kolu ve sözcüsü HDP milletvekillerinin yaptıkları açıklamalar oldu.

Acımıza acı kattılar.

Hele HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun zehirli dilleriyle sosyal medyadan yaydıkları mesajlar unutulacak gibi değil.

Terörist FETÖ ve PKK’lıların sözcülüğünü elden bırakmayan Ömer Faruk Gergerlioğlu şu mesajı paylaştı:

“PKK elindeki esir askerlerin yakınları 2.5 sene önce bana başvurmuştu. Sağ salim dönüşleri için yardım istemişlerdi. Bir barış ortamı olsa belki o insanlar hayatta olurdu. Barış, hayat için her şeyi yapardım ama devlet yetkilileri böyle bir şeyi hiç düşünmedi, adım atmadı.”

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar