GÜNDEM

Nedim Şener o ayrıntıya dikkat çekti

Hakkâri’den yola çıkan grubun 17 Haziran günü Diyarbakır'a ulaştığını söyleyen Nedim Şener, grubun Diyarbakır il binasına doğru geliş görüntülerini izlerken bir ayrıntının dikkatini çektiğini söyledi ve bunu okuyucularına aktardı.

Nedim Şener o ayrıntıya dikkat çekti

Hürriyet yazarı Nedim Şener, HDP'nin düzenlediği yürüyüşü sosyal medya hesaplarından takip ettiğini belirtti. Bir ayrıntının dikkatini çektiğini ifade eden Şener  "Çakar lambalı araçla demokrasi yürüyüşü yapan milletvekilleri, il binasına gelirken hemen girişte, çocukları terör örgütü tarafından dağa götürülen Diyarbakır Anneleri’nin çadırını görünce ne hissettiler acaba?" diye sordu.

‘DİYARBAKIR ANNELERİ’Nİ DÜŞÜNDÜLER Mİ?

Yürüyüşü HDP’nin sosyal medya hesaplarından takip ediyorum. Hakkâri’den çıkan grubun Diyarbakır il binasına doğru geliş görüntülerini izlerken dikkatimi bir ayrıntı çekti. Milletvekilleri, önlerinde çakar lambalar bulunan siyah araçlarla sirenleri çala çala il binasına geliyordu. Çevrede toplanan parti üyeleri alkışlıyordu. Çakar lambalı araçla demokrasi yürüyüşü yapan milletvekilleri, il binasına gelirken hemen girişte, çocukları terör örgütü tarafından dağa götürülen Diyarbakır Anneleri’nin çadırını görünce ne hissettiler acaba?

Devletin altlarına makam aracı olarak verdiği, benzinini de koyduğu o çakar lambalı araçların camından bakarken, “Daha birkaç yıl önce bir çağrı üzerine toplanan yüz binlerce insan, şimdi neden burada değiller?” diye düşündüler mi?

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar