GÜNDEM

Nedim Şener, Murat Ongun'un “organize kötülük” komplosunu ortaya serdi

Hürriyet yazarı Nedim Şener, İBB Başkanı İmamoğlu'nun Basın Sözcüsü Murat Ongun'un 'Organize kötülük' olarak nitelendirdiği olayın mahkeme sonucuna göre bir komplo olduğunu ' en “gülünç” siyasi komplo teorisi' sözleriyle belirtti.

Nedim Şener, Murat Ongun'un “organize kötülük” komplosunu ortaya serdi

Murat Ongun'un organize kötülük dediği, İmamoğlu'nun 'kanım dondu' diyerek tepki gösterdiği otobüs durağı görüntülerine ilişkin mahkemede gerçeklerin ortaya çıkması ile boyutu değişti. 

Konuyu köşesine taşıyan Nedim Şener, Murat Ongun ve CHP'liler tarafından yapılan bu algı operasyonunu 'en gülünç siyasi komplo' olarak tanımladı.

İşte o ifadeler:

Koronavirüs salgını başladığından beri okuduğum en “ilginç” siyasi komplo teorisini, kendisi de eski bir gazeteci olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Basın Sözcüsü Murat Ongun, 29 Mart günü Twitter hesabından paylaştı.
O gün sosyal medyada İBB otobüslerinde sosyal mesafe gözetilmeden sıkışık vaziyette yolcu taşındığına ilişkin görüntüler paylaşılmıştı. Murat Ongun, aynı gün konuyu araştırdıktan sonra Kağıthane-Kabataş otobüs hattında Fazilet Durağı’ndan, Boğazköy-Bakırköy hattında iki duraktan “organize” şekilde normalin üzerinde yolcu bindiğine dair tweet attı. Amacın kalabalık otobüs görüntüleri paylaşılarak İBB Başkanı İmamoğlu’nun salgına karşı gerekli tedbirleri almadığına dair algı yaratmak olduğunu yazdı. Ongun, buna “organize kötülük” adını koydu.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar