GÜNCEL

Nedim Şener: MİT’e 7 Şubat MOSSAD ve FETÖ kumpası, One Minute ile başladı

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, "MİT’e 7 Şubat MOSSAD ve FETÖ kumpası, One Minute ile başladı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Nedim Şener'in yazısı:

2007 Ergenekon ve 2009 Balyoz kumpas sürecinde iktidarla iş birliği yapan Fetullahçı Terör Örgütü’nün devlete ilk saldırısı MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve yardımcılarının 7 Şubat 2012 günü tutuklanma girişimidir.

Her şey Başbakan Erdoğan’ın 29 Ocak 2009’da Davos’ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e tüm dünyanın gözü önünde “Siz insan öldürmeyi çok iyi bilirsiniz” diyerek azarlamasıyla başladı.

2008 Aralık ayında Gazze’ye yönelik Dökme Kurşun adı verilen operasyonlarla binlerce insanı öldüren, plajdaki bebekleri bile uçaktan attığı bombalarla katleden İsrail’e One Minute çıkışından sonra Erdoğan artık İsrail dolayısıyla ABD yani küresel sistemin hedefindeydi.

İsrail Cumhurbaşkanı’nın katil diye azarlanmasının ne anlama geldiğini ve ne tür sonuçlar doğuracağını tüm dünya 7 Ekim 2023’te Gazze’de başlattığı soykırıma tepki gösterenlerin başlarına gelenlerle gördü.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar