GÜNDEM

Nedim Şener, Kılıçdaroğlu'na FETÖ eleştirisiyle Twitter'da TT oldu

Hürriyet yazarı Nedim Şener, "Kemal Kılıçdaroğlu Amerika ile FETÖ’nün kendisini iktidar yapacağını zannediyordu" sözleriyle Twitter'da TT oldu.

Pınar Hilal Balta
Pınar Hilal Baltapinarhilalb@gmail.com
Nedim Şener, Kılıçdaroğlu'na FETÖ eleştirisiyle Twitter'da TT oldu

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, ABD Başkan adayı olan Joe Biden’ın "muhalefete destek vererek Erdoğan'ı indireceğiz" sözlerinden yola çıkarak; Baykal ve MHP'ye kaset kumpaslarını, 7 Şubat MİT krizini, 17-25 Aralık operasyonlarını ve 15 Temmuz 2016 darbe girişimini hatırlattı.

"Kaset komplosuyla Baykal’ı düşüren FETÖ’cüler, Kılıçdaroğlu dönemiyle artık rahat rahat CHP Genel Merkezi’ne gidiyorlardı" diyen Şener, bu isimlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bri fotoğrafını paylaştı:

KILIÇDAROĞLU ve FETÖ'NÜN YOLU BİRÇOK DEFA KESİŞTİ

Şener, Kılıçdaroğlu ve FETÖ'nün birçok defa yan yana geldiğini, tarihler, isimler ve fotoğraflarla detaylandırmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun Haziran 2013’te FETÖ’nün televizyonu STV’de, “Emin olun Erdoğan yurtdışına kaçacak ve biz onu getirip yargılayacağız” sözlerini hatırlattı.

KILIÇDAROĞLU FETÖ'CÜ MÜ? HAYIR; PEKİ BUNLARIN İÇİNDE NE YAPIYOR?

Yazısının sonunda "Kılıçdaroğlu’nun tüm bunların içerisinde olmasının sebebi FETÖ üyesi olması mıydı?" diye soran Şener, bu soruya verdiği "Elbette hayır, o sadece Amerika ile FETÖ’nün kendisini iktidar yapacağını zannediyordu" cevabıyla Twitter'da TT oldu

Yazının tamamına gitmek için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar