GÜNCEL

Nedim Şener, HDP seçmenine seslendi: Bu utançla yüzleşecek misiniz?

Nedim Şener, HDP'nin 'sözde soykırım' mesajına tepki göstererek, HDP seçmenine seslendi. Şener, , "Bu utançla yüzleşecek misiniz?" diye sordu.

Nedim Şener, HDP seçmenine seslendi: Bu utançla yüzleşecek misiniz?

Hürriyet yazarı Nedim Şener, "PKK sözcüsü HDP’ye oy vermenin, işbirliği yapmanın utancıyla yüzleşin!" başlıklı yazısında, HDP'nin 24 Nisan mesajında "Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin" başlıklı açıklamasını hatırlatarak, HDP seçmenine seslendi. Şener,  "PKK yanında Asala sözcülüğü yapan, yalan ve iftiralarla dolu bu açıklamayı yapan HDP ile üstü kapalı da olsa ittifak ilişkisine giren partiler ve HDP’ye oy veren seçmenler; bu utançla yüzleşecek misiniz?" diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Türkiye, dünyanın birçok ülkesi ve kurumları gibi, legal ya da illegal örgütlerin iftirasına, hakaretine ve saldırısına uğradı, uğruyor ve uğrayacak.

En son Amerika Birleşik Devletleri isimli, haydut ve terörist destekçisi bir ülkenin başkanı Joe Biden tarafından “soykırım” yalanı ile suçlandı.

ABD dışında aralarında Rusya, Almanya, Arjantin, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Şili, Fransa, Yunanistan, İtalya, Hollanda, İsveç, İsviçre, Suriye, Yunanistan, Ermenistan ve Vatikan’ın da bulunduğu toplam 31 ülke daha önce sözde “soykırımı” tanıyarak aynı yalana ortak oldular.

Yazının devamı için tıklayın.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar