GÜNCEL

Nedim Şener: Darbe şakşakçılarıyla mahkemede hesaplaşacağız

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, darbecilerle uzlaşmayacağını yazdığı yazısından sonra; attığı twitle kendisine sataşan, kendisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan İYİ Parti’nin eski Bursa il yöneticisi ve milletvekili aday adayı olan Levent Özeren’le mahkemeye çıkıp hesaplaşacağını köşesine taşıdı. 

Nedim Şener: Darbe şakşakçılarıyla mahkemede hesaplaşacağız

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü köşesinde 6 Nisan 2020 tarihinde yazdığı “FETÖ’cülerle, darbecilerle, darbeseverlerle UZ-LAŞ-MA-YA-CA-ĞIM” yazısını hatırlatıp "Bu yazımın konusu, 15 Temmuz darbesini alkışlayanlardan İP’nin eski Bursa il yöneticisi ve milletvekili aday adayı olan Levent Özeren’in hakkımda Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı şikâyetti.”dedi.

FETÖ’nün darbe destekçilerinden birisinin şikâyeti üzerine yargıç karşısına çıkmaktan şikâyetçi olmadığını ifade eden Şener, sözlerine şu şekilde devam etti “Tam tersi, darbeci, darbe destekçisi kim varsa, söylediğim ve yazdığım her şeyi yüzüne söylemek için gün sayıyorum.”

İşte Nedim Şener'in o yazısı:

6 Nisan 2020 günü bu köşede, “FETÖ’cülerle, darbecilerle, darbeseverlerle UZ-LAŞ-MA-YA-CA-ĞIM” diye yazmıştım. Bu yazımın konusu, 15 Temmuz darbesini alkışlayanlardan İP’nin eski Bursa il yöneticisi ve milletvekili aday adayı olan Levent Özeren’in hakkımda Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı şikâyetti.
“Uzlaşmayacağım” diye yazdıktan yaklaşık dört ay sonra, 29 Haziran 2020 günü de Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nın iddianamesi elime geçti. Hakkımda hakaret suçundan ceza isteniyor.

ŞİKÂYETÇİ DEĞİL, MUTLUYUM

FETÖ’nün darbe destekçilerinden birisinin şikâyeti üzerine Bursa Adliyesi’nde yargıç karşısına çıkmaktan şikâyetçi olduğum düşünülmesin; tam tersi, darbeci, darbe destekçisi kim varsa, söylediğim ve yazdığım her şeyi yüzüne söylemek için gün sayıyorum.

Konuyu 6 Nisan’daki yazımdan kısaca hatırlatayım: 28 Ağustos 2018 günü, Levent Özeren, Kurban Bayramı sırasında benim de adımı katarak “9 günlük tatilde en çok canı sıkılanlar” diye bir tweet attı. Tanışmış olmasak da adı bana hiç yabancı gelmedi. 15 Temmuz gecesi darbecileri sosyal medyada destekleyenlerin başındaydı. Sanırım bana düşmanlığı da oradan geliyordu. O tarihte bir yazı için bu konuda araştırma yapıyordum. Dolayısıyla Levent Özeren’in “9 günlük tatilde en çok canı sıkılanlar” sözüne, yine Twitter üzerinden, “Yok hiç canım sıkılmadı, senin gibi FETÖ darbecilerinin y...ları eğlence için yetti” yazıp, altına 15 Temmuz gecesi attığı tweet’leri ekledim. 

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar