GÜNDEM

Nedim Şener CHP'nin yüzde 25'i geçememesinin nedenlerinden birini paylaştı

CHP İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce, twitter hesabından yaptığı "Parti kuracağı iddialarını reddetmeyen arkadaş yanına Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar(!)" paylaşımına cevaben Gazeteci Nedim Şener, "CHP’nin yüzde 25’i geçememesinin nedenlerinden birisi İstanbul gibi bir ilde böyle çapsız yöneticilerinin olmasıdır" dedi.

Nedim Şener CHP'nin yüzde 25'i geçememesinin nedenlerinden birini paylaştı

CHP'li Muharrem İnce'nin, yeni parti kuracağı iddiaları konuşulmaya devam ediyor.

İnce, dün twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım." şeklinde açıklama yapmasına rağmen parti kurma süreci ile ilgili net bir ifade kullanmadığı için partinin kurulup kurulmayacağı gizemi devam ediyor.

CHP İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce de twitter hesabından Muharrem İnce'nin ismini vermeden "Parti kuracağı iddialarını reddetmeyen arkadaş yanına Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar(!) Düşünsenize memleketin tek sorunu seçim sonrası kaybolan cumhurbaşkanının nerede olduğunu bulmak olacak :)" şeklinde paylaşım yaptı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener de Düzce'ye cevaben twitter hesabından yaptığı paylaşımda "CHP’nin yüzde 25’i geçememesinin nedenlerinden birisi İstanbul gibi bir ilde böyle çapsız yöneticilerinin olmasıdır. Çalışacağına uğraştığı şeye bak" ifadelerine yer verdi.

İşte Nedim Şener'in o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar